ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεταγραφές, Ολυμπιακός: «Σφήνα» για Παλομίνο - Πρόταση για Βαλεντίνι

Μεταγραφές, Ολυμπιακός: «Σφήνα» για Παλομίνο - Πρόταση για Βαλεντίνι
EPA/PAOLO MAGNI, ΑΜΠΕ

Μεταγραφές: Δυναμικό «μπάσιμο» για την απόκτηση του Χοσέ Λουίς Παλομίνο από την Αταλάντα έκανε ο Ολυμπιακός, τη στιγμή που φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση και για τον Νίκολας Βαλεντίνι.

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ως άμεση προτεραιότητα την απόκτηση ενός ή και δύο στόπερ και σ’ αυτό το πλαίσιο, η ελληνική ομάδα έχει κάνει τις πρώτες κινήσεις.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ιταλία, οι Πειραιώτες έχουν μπει «σφήνα» στη συμφωνία της Αταλάντα με την Σαλερνιτάνα για την απόκτηση του Χοσέ Λουίς Παλομίνο. Ο 34χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός δεν υπολογίζεται από την ομάδα του Μπέργκαμο και φέρεται πως βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των «ερυθρόλευκων».

«Η Σαλερνιτάνα έχει έρθει σε συμφωνία με την Aταλάντα για τον Παλομίνο, η οποία ωστόσο κινδυνεύει να μην καταλήξει σε θετικό αποτέλεσμα. Μάλιστα, ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός αντιμετωπίζει ισχυρό ανταγωνισμό από τον Ολυμπιακό, ο οποίος μπήκε τις τελευταίες ώρες και σκοπεύει να προηγηθεί του συλλόγου της Καμπανίας. Οι επόμενες ώρες θα είναι καθοριστικές για το μέλλον του αμυντικού», τονίζεται χαρακτηριστικά σε δημοσίευμα του «footballnews24».

Ωστόσο, ο Λατίνος στόπερ δεν είναι ο μοναδικός που απασχολεί την ομάδα του Μεγάλου Λιμανιού. Πληροφορίες από την Αργεντινή υποστηρίζουν πως ο ελληνικός σύλλογος έχει καταθέσει πρόταση στην Μπόκα Τζούνιορς για το 70% των δικαιωμάτων του Νίκολας Βαλεντίνι.

Ο 22χρονος άσος είναι και αυτός αριστεροπόδαρος, ωστόσο, όπως σημειώνεται στον Τύπο της χώρας, οι «χεϊνένσες» περιμένουν βελτιωμένη πρόταση από τον Ολυμπιακό, με τον παίκτη να έχει ρήτρα αποδέσμευσης που φτάνει στα 10.000.000 δολάρια. Μάλιστα, για τον παίκτη φέρεται πως έχει δείξει τόσο η Λάτσιο, όσο και η Μίλαν.

Σχετικές ειδήσεις