ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διακοπή στο Ουντινέζε-Μίλαν, ρατσιστική επίθεση στον Μενιάν

Διακοπή στο Ουντινέζε-Μίλαν, ρατσιστική επίθεση στον Μενιάν

Η συμπεριφορά των φανατικών οπαδών της Ουντινέζε προς τον τερματοφύλακα της Μίλαν, έφερε την αποχώρησή του απ’ την εστία και την προσωρινή διακοπή του αγώνα.

Οι οπαδοί στην Ιταλία πολλές φορές έχουν γίνει θέμα συζήτηση λόγω της ανεπίτρεπτης συμπεριφοράς τους. Κάτι που συνέβη και στο παιχνίδι της Ουντινέζε με τη Μίλαν. Στο 33ο λεπτό του αγώνα, ο Μενιάν σιγά σιγά αποχώρησε απ’ την εστία του. Τα συνθήματα που άκουγε απ’ το πέταλο των φανατικών της Ουντινέζε, στάθηκαν η αφορμή.

Ρατσιστική επίθεση την οποία δεν άντεξε ο Γάλλος τερματοφύλακας. Ο διαιτητής το κατάλαβε ποιο είναι το πρόβλημα και αμέσως διέκοψε την αναμέτρηση. Ο Μενιάν κατευθύνθηκε στον πάγκο της ομάδας του και οι συμπαίκτες του έσπευσαν να μπουν ασπίδα μπροστά του και να τον αγκαλιάσουν.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο αγώνας άρχισε ξανά. Με τους οπαδούς να φωνάζουν «ντροπή» και «φύγε» στον τερματοφύλακα των ροσονέρι. Ο οποίος με την κίνησή του αυτή έκανε ξεκάθαρη την ενόχλησή του. Η Ουντινέζε πλέον αναμένεται να πληρώσει τις συνέπειες όπως έχει συμβεί στο παρελθόν με άλλες ομάδες της Serie A.