ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Bundesliga: Θεατής έκανε τον τέταρτο στο Βόλφσμπουργκ-Κολωνία!

Bundesliga: Θεατής έκανε τον τέταρτο στο Βόλφσμπουργκ-Κολωνία!

Bundesliga: Ούτε στα τοπικά της Ελλάδας δεν συμβαίνει αυτό που έγινε σε ένα απ’ τα κορυφαία πρωταθλήματα του πλανήτη, με θεατή να παίρνει τη θέση βοηθού που τραυματίστηκε.

Αν διαβάζατε την είδηση για αγώνα τοπικού πρωταθλήματος κάποιου νομού της Ελλάδας, ίσως να μη σας παραξένευε τόσο. Και πάλι θα γελούσατε όμως. Κι όμως αυτό που με δυσκολία θα γινόταν στα τοπικά της χώρας μας, συνέβη σε ένα απ’ τα πιο οργανωμένα πρωταθλήματα του πλανήτη. Ένα απ’ τα κορυφαία της Ευρώπης.

Ο λόγος για την Bundesliga. Εκεί η Βόλφσμπουργκ υποδέχτηκε την Κολωνία. Η αναμέτρηση διεκόπη για περίπου ένα τέταρτο, καθώς μια μπαλιά που βρήκε στο κεφάλι τον βοηθό διαιτητή, Τόρμπεν Ζίβερ, τον τραυμάτισε. Μάλιστα δεν μπορούσε να συνεχίσει κι αποχώρησε.

Για να συνεχιστεί το ματς λοιπόν, από τα μεγάφωνα ρώτησαν τον κόσμο αν υπάρχει κάποιος που να έχει σχέση με το ποδόσφαιρο για να παίξει το ρόλο του τέταρτου διαιτητή, καθώς ο τέταρτος που είχε οριστεί έπρεπε να πάρει τη θέση του βοηθού! Έτσι ένας απ’ τους θεατές που είχε την κατάλληλη εκπαίδευση, βγήκε μπροστά και το ματς συνεχίστηκε με αυτόν σε ρόλο τέταρτου διαιτητή.

Το όνομα του θεατή που έγινε τέταρτος διαιτητής σε αγώνα Bundesliga, είναι Τομπίας Κρουλ. Πρόκειται για τον αθλητικό διευθυντή της Χίφχορν, ενώ υπήρξε τερματοφύλακας στις ακαδημίες της Βόλφσμπουργκ φτάνοντας να παίξει μέχρι και την δεύτερη ομάδα.