ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Οι Ειδικές Δυνάμεις επισκέφθηκαν το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού στην «OPAP Arena»

ΑΕΚ OPAP Arena
Intime News

ΑΕΚ: Μια ιδιαίτερα τιμητική επίσκεψη δέχθηκε το Σάββατο (24/2) το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού στην «OPAP Arena».

Ένα από τα επίλεκτα τμήματα των Ειδικών Δυνάμεων - κομάντο της χώρας μας βρέθηκε στο Μουσείο και ξεναγήθηκε από τον μουσειολόγο, Ηλία Παπαγεωργίου.

Στην εκδήλωση «παρών» ήταν κι ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας, Δημήτρης Μελισσανίδης, ενώ την επιμέλεια της οργάνωσης είχε η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανθή Παπακώστα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΚ στην ενημέρωση της:

«Μία πολύ τιμητική επίσκεψη δέχτηκε σήμερα το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού στην OPAP ARENA στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ένα από τα επίλεκτα τμήματα των Ειδικών Δυνάμεων - κομάντο της χώρας μας βρέθηκε στο Μουσείο και ξεναγήθηκε από τον μουσειολόγο κ. Ηλία Παπαγεωργίου.

Στην εκδήλωση παρών ήταν ο κ. Δημήτρης Μελισσανίδης, ενώ την επιμέλεια της οργάνωσης είχε η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ κα Ανθή Παπακώστα.

Οι επισκέπτες που συνοδεύονταν από τις οικογένειές τους δεν έκρυψαν τον θαυμασμό και τη συγκίνησή τους, αφού πολλοί από αυτούς έχουν καταγωγή από τις αλησμόνητες πατρίδες. Έδωσαν θερμά συγχαρητήρια στον κ. Μελισσανίδη και στους υπεύθυνους του Μουσείου και τους ευχαρίστησαν γι' αυτή τη μοναδική εμπειρία».

Σχετικές ειδήσεις