ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Ο Μπέος ζήτησε εξαίρεση έξι διαιτητών από την ΕΠΟ στα play outs - «Αιχμές» για Μάνταλο

Super League: Ο Μπέος ζήτησε εξαίρεση έξι διαιτητών από την ΕΠΟ στα play outs - «Αιχμές» για Μάνταλο
Intime

Super League: Επιστολή στην ΕΠΟ και τον πρόεδρό της, Τάκη Μπαλτάκο, με την οποία ζητά την εξαίρεση έξι διαιτητών από τα play outs απέστειλε ο Αχιλλέας Μπέος.

Ο Δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος του ΝΠΣ, μέσω του προσωπικού του προφίλ στα social media, δημοσιοποίησε την επιστολή που έστειλε στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και τον Τάκη Μπαλτάκο, με την οποία ζητά εξαίρεση έξι διαιτητών από τα play outs της Super League.

Συγκεκριμένα, ο Αχιλλέας Μπέος ζήτησε να απέχουν από τους ορισμούς των εν λόγω ματς οι Μανούχος, Περράκης, Γκάμαρης, Πουλικίδης, Κατσικογιάννης και Παπαπέτρου, ενώ παράλληλα άφησε αιχμές για τον αντιπρόεδρο της ΚΕΔ, Σταύρο Μάνταλο.

Αναλυτικά, στην ανάρτησή του αναφέρεται:

«Επιστολή μου προς τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο:

Κύριε πρόεδρε

Με την με αρ. πρωτ. 3828/31.01.2024 επιστολή μου και τα από 05.02.2024 non paper, που απέστειλα την πρώτη σε εσάς, και το δεύτερο στον πρόεδρο της ΚΕΔ, «κύριο» Μάνταλο σας εφιστούσα την προσοχή στους αγώνες των ομάδων, που καταβάλλουν τη δική τους ξεχωριστή, ενδιαφέρουσα αναμφίβολα και επίπονη προσπάθεια παραμονής στη Super League, παράλληλα με την εξέλιξη των προσπαθειών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος που δίνουν οι τέσσερις «μεγάλοι».

Ηδη φθάσαμε στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και προς τούτο επανέρχομαι και σας καλώ και πάλι να πάρετε όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για τη διασφάλιση της ισονομίας, την καθαρότητας και της αντικειμενικότητας των αγώνων αυτών. Διαιτητές «εργαλεία» όπως οι Μανούχος, Περράκης, Γκάμαρης, Πουλικίδης, Κατσικογιάννης και Παπαπέτρου, καλόν είναι να απέχουν από τους ορισμούς, τουλάχιστον μέχρι τέλους του πρωταθλήματος.

Είναι πρόδηλο ότι ο «κύριος» Μάνταλος είναι ο βασικός υπεύθυνος ώστε να υπάρξει ισονομία και ίση αντιμετώπιση και των τεσσάρων ομάδων Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός – Κηφισιά, προκειμένου αυτές να διεκδικήσουν ό,τι τους αναλογεί στον αγωνιστικό χώρο και μόνο.

Σε διαφορετική περίπτωση ο «κύριος» Μάνταλος οφείλει να παραιτηθεί, έστω και τώρα, κάτι που, πάντως, έπρεπε να έχει κάνει εδώ και καιρό. Αρκετά ταλαιπώρησε το επαγγελματικό μας ποδόσφαιρο, με τις δημόσιες και κοινωνικές του σχέσεις, με την ανταλλαγή δώρων και λοιπών φιλοφρονήσεων, για τις οποίες επιφυλασσόμεθα να αναφερθούμε λεπτομερώς πολύ σύντομα.

Αχιλλέας Μπέος».

Σχετικές ειδήσεις