ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Conference League: Ο Λουτσέσκου μίλησε για το κίνητρο του ΠΑΟΚ

Conference League: Ο Λουτσέσκου μίλησε για το κίνητρο του ΠΑΟΚ

Conference League: «Έχουμε τεράστιο κίνητρο και ψυχολογία», επισήμανε ο Ράζβαν Λουτσέσκου πριν τον πρώτο αγώνα με την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ.

Αήττητος στο Conference League ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το ματς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Κροατία. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να πάρουν σημαντικό αποτέλεσμα που θα τους κάνει το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, μίλησε για το κίνητρο της ομάδας του ενώ αποθέωσε τον Μίσιτς.

Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου:

«Η κλήρωση είναι κλήρωση και αυτή μας έτυχε. Πρέπει να τη δεχθούμε. Είναι μια ομάδα με τεράστια εμπειρία στην Ευρώπη και δυνατή ως σύνολο. Είναι μια ομάδα που μπορεί αυτή τη στιγμή να μην έχει μεγάλη ένταση, αλλά είναι οργανωμένη και ξέρει να εκμεταλλεύεται αδυναμίες και λάθη αντιπάλου. Έχει καλούς παίκτες και πιστεύω πως ο Γιόζιπ Μίσιτς (σ.σ. πέρασε από τον ΠΑΟΚ από τον Ιανουάριο του 2019 ως το καλοκαίρι του 2020) είναι ο καλύτερος παίκτης της. Όχι μόνο για τον τρόπο που παίζει με ή χωρίς την μπάλα, αλλά επειδή έχει μια τεράστια προσωπικότητα και ηγείται της ομάδας του».

Για την προετοιμασία της ομάδας του: «Είμαστε μια ομάδα που κάναμε πολύ μεγάλη πρόοδο από την πρώτη προπόνηση ή το πρώτο επίσημο ματς που δώσαμε το περασμένο καλοκαίρι. Έχουμε βελτιωθεί, έχουμε αυτοπεποίθηση, είμαστε σοβαροί και ξέρουμε τι θέλουμε. Ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε μια έμπειρη ομάδα αλλά έχουμε τεράστιο κίνητρο όπως και ψυχολογία αφού δεν έχουμε ηττηθεί στη διοργάνωση και αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς. Ήρθαμε εδώ γνωρίζοντας τι πρέπει να κάνουμε».

Για το αν σκέφτεται τα ελληνικά playoffs: «Πάντα λέω πως το επόμενο ματς είναι το πιο σημαντικό. Για εμάς υπάρχει η Ντιναμό και θα κάνουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Όσοι αγωνιστούν θα παίξουν σαν να είναι το τελευταίο τους παιχνίδι και θα είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν όλες τις καταστάσεις. Εκεί εστιάζω και στη συνέχεια θα σκεφτώ το επόμενο», για να ολοκληρώσει μιλώντας γενικότερα για το κροατικό ποδόσφαιρο: «Η Ντιναμό είναι μια δυνατή ομάδα, όπως και η Χάιντουκ, όταν την αντιμετωπίσαμε. Το κροατικό ποδόσφαιρο έχει ποιότητα και παίκτες στα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου. Και η εθνική ομάδα παίζει συνεχώς στις μεγάλες διοργανώσεις».