ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, Πανσερραϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1: Σώθηκε και μαθηματικά

Super League, Πανσερραϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1: Σώθηκε και μαθηματικά

Super League: Ο Πανσερραϊκός επικράτησε 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία – Η βαθμολογία.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήξερε πως έχει υποβιβαστεί και έπαιζε απλά για το γόητρό του. Ο Πανσερραϊκός στην έδρα του, ήθελε τη νίκη για να «κλειδώσει» την παραμονή δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν. Η 5η αγωνιστική των play out στη Super League, βρήκε τους Σερραίους να επικρατούν 2-1, αποτέλεσμα που τους φέρνει στην κορυφή του έξτρα πρωταθλήματος.

Το ματς δεν είχε σκοπιμότητες με τους φιλοξενούμενους να έχουν δοκάρι στο 22’, στο συρτό σουτ του Ροσέρο. Επτά λεπτά μετά, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που σημάδεψαν σωστά.

Ο Τομάς κουβάλησε την μπάλα χωρίς δυσκολία και με υπέροχο σουτ με το αριστερό, έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα του ΠΑΣ Γιάννινα για το 1-0!

Στο 45’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Μπετανκόρ. Αρχικά υποδείχθηκε οφσάιντ, αλλά ο έλεγχος της φάσης έδειξε πως ο παίκτης του Πανσερραϊκού καλύπτεται κι έτσι η υπόδειξη ήταν πέναλτι. Ο Ουάρντα στο 45+4’ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0!

Η ομάδα των Ιωαννίνων μείωσε στο 63’ όταν ο Δεληγιαννίδης ανέτρεψε τον Λεό και υποδείχθηκε πέναλτι υπέρ τους. Ο Κόντε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1!

Μέχρι το τέλος ουσιαστικά δεν υπήρξαν σημαντικές ευκαιρίες για να αλλάξουν τα δεδομένα κι έτσι η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με νίκη του Πανσερραϊκού.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στάθης Γκορτσίλας

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ουεντραόγκο, Αυλωνίτης, Ουάρντα - Εραμούσπε, Κιάκος, Καραχάλιος

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Κατσίκας, Μπέργκστρομ, Δεληγιαννίδης, Αυλωνίτης, Πεταυράκης, Ουεντραόγκο, Οικονόμου (77΄ Στάικος), Τομάς (88΄ Ντανκερλούι), Ουάρντα, Άλεξιτς (77΄ Χατζηστραβός), Μπετανκόρ (65΄ Γούλερι)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκης (49΄ Μπακαδήμας), Εραμούσπε, Κιάκος (46΄ Πανάγου), Τζίνο (59΄ Μπεγκαλά), Ριένστρα (46΄ Κύρκος), Καραχάλιος, Λέο (72΄ Παμλίδης), Ροσέρο, Κόντε

Play Out – 5η αγωνιστική

ΟΦΗ – Βόλος 2-1

Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός 0-2

Ατρόμητος – Κηφισιά 1-2

Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

Η βαθμολογία (σε 31 αγώνες)

7. Πανσερραϊκός 35

8. Αστέρας Τρίπολης 34

9. Ατρόμητος 34

10. ΟΦΗ 34

11. Παναιτωλικός 30

12. Βόλος 29

13. Κηφισιά 28

14. ΠΑΣ Γιάννινα 19

Επόμενη Αγωνιστική (6η)

Σάββατο 27 Απριλίου

Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ 20:00

Βόλος-Πανσερραϊκός 20:00

Κηφισιά-ΠΑΣ Γιάννινα 20:00

Παναιτωλικός-Ατρόμητος 20:00