ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουντιάλ 2014 - Ημιτελικοί: Φοβερές «μονομαχίες» στους «4»!

Μουντιάλ 2014 - Ημιτελικοί: Φοβερές «μονομαχίες» στους «4»!

Το Μουντιάλ οδεύει προς το τέλος του, όμως μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών τέσσερις ομάδες με πολύ «βαριές» φανέλες, ετοιμάζονται να μας προσφέρουν δύο ματς που θα μπορούσαν να είναι και τελικοί.

Παιχνίδια «φωτιά» προέκυψαν στην ημιτελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014, αφού μετά την πρόκριση της Αργεντινής επί του Βελγίου με σκορ 1-0, η Ολλανδία κατάφερε να πάρει κι αυτή το εισιτήριο για τους «4» της διοργάνωσης, επικρατώντας στα πέναλτι της Κόστα Ρίκα με 4-3 (0-0 ο κανονικός αγώνας και η παράταση).

Έτσι ο ποδοσφαιρόφιλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δύο σπουδαίες αναμετρήσεις, αφού η Βραζιλία και η Γερμανία ήταν οι ομάδες που είχαν πάρει τον δρόμο για τον πρώτο ημιτελικό που θα γίνει .

Οι τρεις εκ των τεσσάρων «μονομάχων» έχουν κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο συνολικά 10 φορές (5 η Βραζιλία, 3 η Γερμανία και 2 η Αργεντινή), ενώ η Ολλανδία αν και έχει βρεθεί τρεις φορές στον τελικό, δεν κατάφερε ποτέ να πάρει το Κύπελλο.

Ο αγώνας της Βραζιλίας με την Γερμανία θα διεξαχθεί την Τρίτη, 8 Ιουλίου στις 23:00 στο Μπέλο Οριζόντε, ενώ Αργεντινή και Ολλανδία θα αναμετρηθούν μια μέρα αργότερα, την ίδια ώρα στο Σάο Πάολο.