ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός LIVE: Ώρα αθηναϊκού ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός LIVE: Ώρα αθηναϊκού ντέρμπι στο ΟΑΚΑ
Ώρα ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

Παρακολουθήστε και σχολιάστε την εξέλιξη της αναμέτρησης του «δικεφάλου» με το «τριφύλλι» για την 24η αγωνιστική της Super League.

Μεγάλο ματς στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για την 24η αγωνιστική της Super League. Ένα παιχνίδι που ουσιαστικά έχει περισσότερο ενδιαφέρον για το γόητρο, κυρίως για τους γηπεδούχους, αλλά και βαθμολογικό, για τους τυπικά φιλοξενούμενους «πράσινους» που θέλουν να διεκδικήσουν μια θέση στην πεντάδα. Για να τα καταφέρουν θα πρέπει να πάρουν κάτι από το ματς με την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ.

Οι «κιτρινόμαυροι», από την πλευρά τους, θέλουν να νικήσουν την ομάδα του Γιώργου Δώνη για να φτιάξουν την ψυχολογία τους και να μετριάσουν τις εντυπώσεις από την ήττα και την κακή εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη.

Στο ΟΑΚΑ αναμένονται αρκετοί οπαδοί της Ένωσης, ενώ διαιτητής θα είναι ο Γερμανός, Τομπίας Βελτζ. Ο Γερμανός ρέφερι διευθύνει αγώνες της Bundesliga από το 2010 και έχει γίνει διεθνής από το 2013. Τη φετινή σεζόν ορίστηκε και στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στην Τούμπα, ενώ βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία των διαιτητών της UEFA. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 19:30 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 1.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Σχετικές ειδήσεις