Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η σοκαριστική στιγμή που ο Κώστας Φορτούνης παθαίνει ρήξη χιαστού

Newsbomb

Για ένα μαρκάρισμα σε φιλικό αγώνα, ο άσος του Ολυμπιακού θα παραμείνει εκτός δράσης για έξι μήνες.

Πολύ άσχημα νέα για τον Ολυμπιακό λίγο πριν την έναρξη της σεζόν, αφού χάνει τον αρχηγό του Κώστα Φορτούνη για τους επόμενους έξι μήνες.

Ο Κώστας Φορτούνης τραυματίστηκε σε μια ανύποπτη φάση στο τελευταίο φιλικό των «ερυθρόλευκων» στην Αυστρία κόντρα στο Αμβούργο και αποχώρησε περπατώντας από το γήπεδο. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα μείνει τουλάχιστον έξι μήνες εκτός δράσης.

Αμέσως μετά την επιστροφή της αποστολής, ο Φορτούνης μετέβη για απεικονιστικό έλεγχο, που απλώς επιβεβαίωσε το φόβο των ανθρώπων της πειραϊκής ομάδας. Αυτή η εξέλιξη αποτελεί μεγάλο πλήγμα στον αγωνιστικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού, καθώς σε λίγες ημέρες ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πλζεν για τα προκριματικά του Champions League.

Είναι το 65ο λεπτό του φιλικού αγώνα του Ολυμπιακού με το Αμβούργο, όταν μετά από ένα άτσαλο μαρκάρισμα αντιπάλου ο Κώστας Φορτούνης τραυματίζεται. Πιάνει το πόδι του, μπαίνει ο γιατρός του Ολυμπιακού και αμέσως ζητά αλλαγή.

Και όλα αυτά,λίγα δευτερόλεπτα πριν ο διεθνής άσος αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο, καθώς είχε προγραμματιστεί η αντικατάστασή του από τον Ματιέ Βαλμπουενά...