ΣΠΟΡ

«Υποκλίθηκε» ο Φέντερερ: «Ήταν καλύτερος! Με έκανε να παίξω τένις επιπέδου»

«Υποκλίθηκε» ο Φέντερερ: «Ήταν καλύτερος! Με έκανε να παίξω τένις επιπέδου»

Την ανωτερότητα του Στέφανου Τσιτσιπά παραδέχθηκε ο Ρότζερ Φέντερερ μετά την αναμέτρηση που είχαν οι δύο τενίστες στο ATP Finals. Μάλιστα έδωσε συγχαρητήρια στον Έλληνα αθλητή που τον έκανε να παίξει τένις τόσο υψηλού επιπέδου.

«Υποκλίθηκε» ο Ρότζερ Φέντερερ στον Στέφανο Τσιτσιπά μετά τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο ATP Finals που θριάμβευσε ο Έλληνας τενίστας.

«Είναι δυνατός και σκληρός αντίπαλος. Ήταν καλύτερος από μένα στο σημερινό παιχνίδι. Μπράβο του μ’ έκανε να μην παίξω το τένις στο επίπεδο που περίμενα. Βρήκε λύσεις όπου έπρεπε και ήταν καλύτερος», είπε αρχικά ο Ελβετός πρωταθλητής όπως μεταδίδει ο βρετανικός ιστότοπος metro.co.uk.

Ο ίδιος μίλησε και για την νέα γενιά του τένις αναφέροντας: «Ίσως ήταν η καλύτερη χρονιά τους, αλλά χρειάζονται αυτό το επόμενο βήμα και φαίνεται ότι ο Τιμ είναι τώρα στα καλύτερά του. Μετά, όμως, βλέπω τη λίστα με αυτούς που έχουν τελειώσει Νο.1 όλα αυτά τα χρόνια και είναι τρελό που πάντα είναι ένας από εμάς. Αλλά δεν γινόμαστε νεότεροι. Άρα οι πιθανότητες αυξάνονται, διότι εμείς γινόμαστε χειρότεροι και αυτοί γίνονται καλύτεροι».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ειρήνη Λαγούδη: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση - Τι κατέθεσε ο γιατρός

Εφιαλτική πρόβλεψη για την Ελλάδα: Η έρευνα που τρομάζει

Σχετικές ειδήσεις