ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ανεβαίνει στην παγκόσμια κατάταξη μετά το Roland Garros!

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ανεβαίνει στην παγκόσμια κατάταξη μετά το Roland Garros!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφτασε για πρώτη φορά στην καριέρα του στα ημιτελικά του Roland Garros, το οποίο κατέκτησε για 13η φορά ο Ραφαέλ Ναδάλ.

Ο Έλληνας τενίστας έκανε ένα εξαιρετικό τουρνουά αλλά «λύγισε» από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος παραμένει στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης. Στο Νο2 ακολουθεί ο θριαμβευτής του γαλλικού Grand Slam, ενώ στην τρίτη θέση είναι ο Ντόμινικ Τιμ.

Όσον αφορά στον Στέφανο Τσιτσιπά, τη Δευτέρα (12/10) που θα ανανεωθεί από την ATP η κατάταξη θα ανέβει και πάλι στο Νο5 που αποτελεί και την καλύτερη στην καριέρα του. Θα προσπεράσει τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να ξαναπροσπεράσει τον Έλληνα πρωταθλητή.

Ο λόγος είναι ότι θα λάβει μέρος στο τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης, από το οποίο ο Τσιτσιπάς έχει αποφασίσει να απέχει.

«Αυτοκράτορας» Ναδάλ!

Ο Ράφα Ναδάλ ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος (και) του φετινού Roland Garros και με την 100η νίκη της καριέρας του στον τελικό με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, κατέκτησε για 13η φορά τον τίτλο. Μάλιστα, ισοφάρισε την εντυπωσιακή επίδοση του Ρότζερ Φέντερερ με 20 κατακτήσεις Grand Slam, ενώ επέκτεινε το τρομερό σερί του, έχοντας 13/13 σε τελικούς του Roland Garros.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr