ΣΠΟΡ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ευχήθηκε στον πατέρα του και είδαμε πως ήταν πιτσιρίκος!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ευχήθηκε στον πατέρα του και είδαμε πως ήταν πιτσιρίκος!
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο πατέρας του, Απόστολος
AP Images

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας σούπερ σταρ ευχήθηκε στον πατέρα του για τα γενέθλιά του και το έκανε με μια φωτογραφία από την παιδική του ηλικία.

Ο άνθρωπος που βλέπουμε να είναι πάντα στο πλευρό του Στέφανου Τσιτσιπά, έχει σήμερα (24.11) τα γενέθλιά του. Ο λόγος για τον πατέρα του Έλληνα σούπερ σταρ του τένις, Απόστολο. Ο Τσιτσιπάς δεν έχασε την ευκαιρία να ευχηθεί στον πατέρα του μέσα από το Twitter, συμβουλεύοντάς τον να μην… φάει πολλά γλυκά, αλλά η αποκάλυψη στη φωτογραφία που ανέβασε είναι άλλη.

Αφορά, μάλιστα, τον ίδιο καθώς ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται ο ίδιος και ο αδερφός του σε πολύ μικρή ηλικία, να είναι στην αγκαλιά του πατέρα τους και της μητέρας τους, που επίσης ήταν πολύ νέοι όταν αποτυπώθηκε η στιγμή.

Είναι μια από τις ελάχιστες φωτογραφίες του Στέφανου Τσιτσιπά από την πολύ παιδική του ηλικία που έχουν κυκλοφορήσει και σίγουρα αποτελεί… ντοκουμέντο για το πως ήταν ο σούπερ σταρ του τένις λίγο πριν πιάσει ρακέτα για πρώτη φορά στα χέρια του…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Τραγική κατάσταση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Πάνω από 1.000 κρούσματα σε 24 ώρες