ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Δεν καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος με μισεί τόσο πολύ»

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Δεν καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος με μισεί τόσο πολύ»

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας πρωταθλητής τόνισε ότι πολλές φορές βλέπει μίσος προς το πρόσωπο του από τον κόσμο, υπογραμμίζοντας ότι δεν καταλαβαίνει τον λόγο.

Ο Τσιτσιπάς βρίσκεται στη Μελβούρνη κι έχει μπει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του για το ATP CUP και το Australian Open.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο SBS Greek (ακούστε την εδώ) αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που λέγονται για τον ίδιο στα social media, τονίζοντας ότι: «Πολλές φορές βλέπω μίσος από τον κόσμο. Όχι ότι με ενδιαφέρει γιατί ξέρω τι άνθρωπος είμαι και τι προθέσεις έχω. Δεν έχω καμία αρνητική ή κακή πρόθεση για κανέναν, αγαπάω τους πάντες».

Στη συνέχεια, είπε ότι: «Γενικά μου αρέσει να προβάλλω και να αφήνω μια θετική αύρα με τους ανθρώπους με τους οποίους βρίσκομαι και περνάω χρόνο. Όμως, πολλές φορές βλέπω σχόλια στο ίντερνετ, μου στέλνουν κάποιοι φίλοι μου, μέλη της οικογένειάς μου για όλο αυτό το μίσος που υπάρχει στο ίντερνετ και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο κόσμος μισεί τόσο πολύ, για λόγους που είναι τελείως ανούσιοι».

Καταλήγοντας, ανέφερε: «Έτσι το βλέπω εγώ... Και προσπαθώ να εκφραστώ με τη δική μου φωνή, νομίζω ότι το twitter είναι καλό μέσο κοινωνικής δικτύωσης που μου δίνει τη δυνατότητα να εκφραστώ σαν άνθρωπος και σαν αθλητής».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 795 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 15 νεκροί σε 24 ώρες, στους 257 οι διασωληνωμένοι