ΣΠΟΡ

Μαρία Σάκκαρη: Πανηγύρισε την πρόκριση του Ολυμπιακού - «Φορτσάρει» στο Κατάρ

Μαρία Σάκκαρη: Πανηγύρισε την πρόκριση του Ολυμπιακού - «Φορτσάρει» στο Κατάρ

Μαρία Σάκκαρη: Η Ελληνίδα τενίστρια προετοιμάζεται για το τουρνουά της Ντόχα, αλλά δεν έχασε την ευκαιρία να πανηγυρίσει την πρόκριση του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» με γκολ του Αχμέντ Χασάν στο 88ο λεπτό πέρασαν στην επόμενη φάση της διοργάνωση, όπου, όπως έγινε γνωστό στη σημερινή κλήρωση, θα αντιμετωπίσουν την Άρσεναλ.

Η Σάκκαρη είναι γνωστό ότι υποστηρίζει τον Ολυμπιακό και με instastory της στο instagram, πανηγύρισε τη σπουδαία επιτυχία από το Κατάρ, όπου βρίσκεται. Συγκεκριμένα, ανέβασε το ποστ της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ με τον πανηγυρισμό του Αιγύπτιου επιθετικού.

Στο μεταξύ, συνεχίζει τη σκληρή δουλειά, ώστε να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στο Open της Ντόχα, το οποίο θα διεξαχθεί 1-6 Μαρτίου, ενώ στη συνέχεια θα λάβει μέρος και στο τουρνουά του Ντουμπάι (8/14 Μαρτίου).

Στόχος της Ελληνίδας τενίστριας είναι να φτάσει όσο το δυνατόν πιο μακριά στα δύο τουρνουά, καθώς μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της από το Australian Open υποχώρησε δύο θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη. Πλέον, βρίσκεται στο Νο25.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 1.790 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 29 θάνατοι σε 24 ώρες, στους 371 οι διασωληνωμένοι