ΣΠΟΡ

Λιούις Χάμιλτον: Συγκλονιστικό μήνυμα! - «Όσο αναπνέω θα παλεύω για τα παιδιά» (photos)

Λιούις Χάμιλτον: Συγκλονιστικό μήνυμα! - «Όσο αναπνέω θα παλεύω για τα παιδιά» (photos)

Λιούις Χάμιλτον: Ο πρωταθλητής της Formula 1 έστειλε ένα συγκλονιστικό μήνυμα, υπογραμμίζοντας ότι δεν θα σταματήσει να παλεύει για τα διακαιώματα των παιδιών.

Ο Χάμιλτον είναι γνωστός για τις κοινωνικές ευαισθησίες του, όπως επίσης και για το γεγονός ότι αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του κινήματος «Black Lives Matter».

Ο εφτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής με μήνυμα του στα social media τόνισε ότι χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για να υπάρξει ισότητα για όλους τους ανθρώπους, ενώ υπογράμμισε ότι όσο αναπνέει θα παλεύει για τα δικαιώματα των παιδιών.

Αναλυτικά όσα έγραψε...

«Black Lives Matter. Πέρυσι, μερικοί από εμάς πήραμε πρωτοβουλία υπέρ της ισότητας, κάτι για το οποίο είμαι περήφανος. Η ερώτησή μου είναι, τι ακολουθεί; Οι ανισότητες στο άθλημά μας και στον κόσμο εξακολουθούν να υπάρχουν. Απαιτείται ακόμη αλλαγή.

Πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε εμάς και τους άλλους για να υπάρξουν αποτελέσματα. Πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την ισότητα για όλους, προκειμένου να συνεχίσουμε να βλέπουμε αληθινή και διαρκή αλλαγή στον κόσμο μας.

Όσο αναπνέω, θα συνεχίσω να παλεύω για αλλαγή σε ό, τι κάνω. Θα δουλέψω για να δημιουργήσω μονοπάτια και ευκαιρίες για όλα τα παιδιά , στις επιστήμες, τη μηχανική και τους δημιουργικούς κλάδους. Ας συνεχίσουμε να παλεύουμε. Σε τι δεσμεύεστε;»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 1.790 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 29 θάνατοι σε 24 ώρες, στους 371 οι διασωληνωμένοι