ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Το ποσό που κέρδισε μετά τον θρίαμβο στο Μόντε Κάρλο - Τα συνολικά κέρδη του

Στέφανος Τσιτσιπάς

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας τενίστας ήταν εντυπωσιακός στο Μόντε Κάρλο και πανηγύρισε δίκαια το πρώτο Masters της καριέρας του.

Η ιστορική αυτή επιτυχία, όπως είναι αναμενόμενο, συνδυάστηκε και με ένα σημαντικό χρηματικό έπαθλο, το οποίο προ κορονοϊού θα ήταν μεγαλύτερο.

Όπως και να έχει, πάντως, τα 251.085 ευρώ που κέρδισε ο Έλληνας πρωταθλητής για την κατάκτηση του Μόντε Κάρλο Masters, μόνο ευκαταφρόνητο ποσό δεν είναι. Συνολικά, το ποσό καριέρας του από χρηματικά έπαθλα έφτασε τα 13.850.000 δολάρια, μολονότι είναι μόλις 22 ετών.

Επίσης, ο Τσιτσιπάς μας χάρισε και μια πολύ όμορφη στιγμή, καθώς σε ένα από τα πιο παραδοσιακά τουρνουά στο τένις ακούστηκε ο εθνικός ύμνος. Μια στιγμή άκρως συγκινητική που θα μείνει στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού.

Επόμενος σταθμός για τον Τσιτσιπάς θα είναι το τουρνουά της Βαρκελώνης, το οποίο επίσης διεξάγεται σε χωμάτινη επιφάνεια και ξεκινά σήμερα (19/4). Ακολουθούν η Μαδρίτη (2/5), η Ρώμη (9/5) και στα τέλη Μαΐου (30/5) το δεύτερο Grand Slam, το Roland Garros.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία 90χρονου στα Πατήσια: Οι ληστές τον βασάνισαν και τον έδεσαν με πλαστικές χειροπέδες