ΣΠΟΡ

Νόβακ Τζόκοβιτς: Εικόνες από τη διαδήλωση υπέρ του – Η απάντηση - «καρδιά» του Σέρβου (photos)

Νόβακ Τζόκοβιτς
AP Images

Νόβακ Τζόκοβιτς: Πλήθος κόσμου βρίσκεται στο πλευρό του Σέρβου τενίστα και μάλιστα υποστηρικτές του διαδήλωσαν υπέρ του έξω από το ξενοδοχείο που βρίσκεται.

Με σημαίες της Σερβίας στα χέρια και αναμμένα κεριά στα χέρια, δεκάδες άτομα βρέθηκαν στο μέρος όπου βρίσκεται και φώναξαν συνθήματα υπέρ του.

Επίσης, είχαν μαζί τους πανό, όπου μεταξύ άλλων υπήρχε το μήνυμα: «Δεν είμαστε εγκληματίες». Από την πλευρά του, ο Τζόκοβιτς από το παράθυρο του ξενοδοχείου σχημάτισε μια καρδιά με τα χέρια, λέγοντας με τον τρόπο του «ευχαριστώ» για τη συμπαράσταση.

«Ο Θεός βλέπει τα πάντα…»

Στο μεταξύ, ο «Νόλε» έστειλε μήνυμα στον αδερφό του, Τζόρτζε, ο οποίος το διάβασε κατά τη διάρκεια της συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η οικογένεια του. «Ο Θεός βλέπει τα πάντα. Η ευλογία μου είναι πνευματική, η δικιά τους είναι υλική», έγραψε ο Τζόκοβιτς στον Τζόρτζε, σύμφωνα με όσα μετέφεραν τα σερβικά ΜΜΕ.

Ο πατέρας του, Σέρτζαν, η μητέρα του, Νταϊάνα κι ο αδερφός του Τζόρτζε μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου και ξέσπασαν κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού της Αυστραλίας.

Εικόνες από τη διαδήλωση εξώ από το ξενοδοχείο

Η «καρδιά» του Νόβακ Τζόκοβιτς

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη Newsbomb: Βίντεο ντοκουμέντο από την εγκατάλειψη βρέφους στο Χαλάνδρι

Πρόβλεψη Σαρηγιάννη για μετάλλαξη «Όμικρον»: Πότε θα φτάσουμε τα... 0 κρούσματα

«Μήπως πέρασα COVID-19 και δεν το ξέρω;» - Ποια είναι τα σημάδια που δείχνουν ότι μπορεί να νοσήσατε