ΣΠΟΡ

Νόβακ Τζόκοβιτς: «Η καρδιά του φιλελεύθερου κόσμου» λέει ο πατέρας του – Η παρομοίωση με τον Ιησού

Νόβακ Τζόκοβιτς
AP Images

Νόβακ Τζόκοβιτς: Ο πατέρας του Σέρβου τενίστα, Σερτζάν, παρομοίασε τον γιο του με τον Ιησού Χριστό, ενώ υπογράμμισε ότι είναι η καρδιά του φιλελεύθερου κόσμου.

Οι διαδηλώσεις υπέρ του Τζόκοβιτς συνεχίστηκαν για δεύτερη ημέρα στη Σερβία, με τον πατέρα του να προκαλεί ξανά αίσθηση με τις δηλώσεις του. Ο Σερτζάν Τζόκοβιτς ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμπαράσταση και παρομοίασε τον γιο του με τον Ιησού Χρηστό.

Αναλυτικά όσα είπε ο πατέρας του Νόβακ Τζόκοβιτς

«Σας ευχαριστώ πολύ για αυτά τα λίγα εκατομμύρια ανθρώπους, είστε εκατομμύρια άνθρωποι εδώ για μένα. Κάθε μέρα θα είμαστε όλο και περισσότεροι. Είστε αδέρφια μας, και εσείς τα παιδιά κι εμείς οι γέροι, ξέρουμε γιατί ήρθαμε.

Επειδή αυτό σημαίνει πολλά για τον Νόβακ, τού δείχνει ότι δεν είναι μόνος. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη φυλακή. Ο Ιησούς είχε επίσης ένα φοβερό πρόβλημα, του έκαναν τα πάντα, αλλά είναι ζωντανός μαζί μας. Το ίδιο και ο Νόβακ μας, δεν μπορούν να τον γονατίσω, είναι η καρδιά της Σερβίας, ο ήλιος μας, η καρδιά του φιλελεύθερου κόσμου.

Αφού είδαν τι γινόταν, σήμερα θυμήθηκαν να αιχμαλωτίσουν την Τσέχα τενίστρια που ήταν εκεί για 10 μέρες περπατώντας ελεύθερα και έπαιζε τουρνουά και τώρα θυμήθηκαν να την πιάσουν και να την βάλουν φυλακή.

Αν υπάρχει δικαιοσύνη, αυτό θα επιστρέψει. Ο Θεός είναι μεγάλος. Έχουμε ένα τραγούδι που συνθέσαμε με τη βοήθεια μουσικών: «Μια χώρα, μια ομάδα, είμαι περήφανος για όλη μου την καρδιά, κατάγομαι από τη Σερβία και δεν φεύγω ποτέ».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο δήμαρχος που αγόρασε τα PCR Test έναντι 27 ευρώ - «Δεν είναι μαγικά, δημοπρασίες κάναμε»

Χατζηγεωργίου: «Θα ξεσπούσα απίστευτα άσχημα» - Οι λόγοι που αποχώρησε από το Survivor (video)

Αθλιότητες στον Παρθενώνα: Εντολή Μενδώνη για προκαταρκτική εξέταση - Σάλος και αντιδράσεις