ΣΠΟΡ

Πόλο: «Αγκάλιασε» την πρόκριση στο FINA World Cup η Ελλάδα!

Εθνική Πόλο
Intime News

Πόλο: Η εθνική ομάδα επικράτησε 17-7 της Γεωργίας κι έκανε καθοριστικό βήμα για να βρεθεί στην τελική φάση του FINA World Cup.

Οι διεθνείς στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και μετέτρεψαν από νωρίς τον αγώνα σε παράσταση για έναν ρόλο.

Οι Γεωργιανοί δυσκόλεψαν την Ελλάδα μόνο για ένα οκτάλεπτο, καθώς στη συνέχεια η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου έκανε όσα έπρεπε για να ελέγξει απόλυτα το ματς. Με ένα ξέσπασμα πήγε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, ούσα μπροστά με έξι γκολ (9-3) κι από εκεί και πέρα δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην αντίπαλο της.

Την τελευταία αγωνιστική η Εθνική παίζει με το Μαυροβούνιο και θέλει τη νίκη για να σφραγίσει το «εισιτήριο» για την τελική φάση του FINA World Cup, η οποία θα διεξαχθεί στο Λος Άντζελες, το διάστημα 30 Ιουνίου – 2 Ιουλίου.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 5-1, 3-2, 5-2
Ελλάδα (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 2, Σκουμπάκης 3, Καλογερόπουλος 1, Φουντούλης 2, Παπαναστασίου 2, Γκίλλας, Αργυρόπουλος 1, Νικολαΐδης 1, Σολανάκης 2, Δερβίσης 2, Αλαφραγκής 1, Τζωρτζάτος
Γεωργία (Στανόγεβιτς): Ραζμάντζε, Ακχβλεντιάνι, Νταντβάνι, Σουσιασβίλι 1, Μπιτάντζε 1, Γιέλατσα, Αντεϊσβίλι, Σάρις, Ιμναϊσβίλι, Μαγκρακβελίντζε 2, Κεσελασβίλι 1, Ντζικτσιαρένκα 2, Γκβετάντζε

ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

  1. Ισπανία 10 β. (4 αγ.)
  2. ΕΛΛΑΔΑ 9 β. (4 αγ.)
  3. Σερβία 8 β. (4 αγ.)
  4. Μαυροβούνιο 6 β. (4 αγ.)
  5. Γεωργία 3 β. (4 αγ.)
  6. Αυστραλία 0 β. (4 αγ.)

Η επόμενη αγωνιστική:

  • Γεωργία - Σερβία
  • Μαυροβούνιο - Ελλάδα