ΣΠΟΡ

Λευτέρης Πετρούνιας: «Πάμε δυνατά για ακόμα μια φορά!» - Το Μ. Σάββατο έχει ραντεβού με την ιστορία

Λευτέρης Πετρούνιας
Intime News

Λευτέρης Πετρούνιας: Ο «άρχοντας των κρίκων» έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Αττάλεια κι έστειλε το δικό του μήνυμα, ενόψει του τελικού το Μεγάλο Σάββατο (15/4).

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πήρε την πρόκριση για τον τελικό των κρίκων, όπου θα έχει την ευκαιρία να γράψει ξανά ιστορία.

Ο σπουδαίος Έλληνας αθλητής διεκδικεί το έβδομο χρυσό μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ κανείς στην ιστορία της ενόργανης γυμναστικής.

Ο Πετρούνιας είναι μαζί με τον Κρίζτιαν Μπέρκι, οι μοναδικοί που μετρούν έξι χρυσά μετάλλια. Ο Ούγγρος αθλητής μέτρησε έξι συνεχόμενες πρωτιές στον πλάγιο ίππο από το 2005 μέχρι το 2012.

Ο «άρχοντας των κρίκων» με μήνυμα του στο Instagram, φρόντισε να δείξει ότι είναι έτοιμος για να γράψει ιστορία. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για το Μ. Σάββατο (15/4), στις 15:10.

Όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό: «Ο στόχος στον προκριματικό επετεύχθη! Δεν κατάφερα να αποφύγω κάποια λάθη και σίγουρα οι τελευταίες δύο εβδομάδες χωρίς προπόνηση λόγω μικροενοχλήσεων δεν βοήθησαν σε αυτό με αποτέλεσμα η εμφάνισή να ειναι μακριά από αυτό που μπορώ να πετύχω! Το Μεγάλο Σάββατο στις 15:00 στην ΕΡΤ ξεκινάει ο τελικός των Κρίκων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Τουρκίας και θα χρησιμοποιήσω όση εμπειρία διαθέτω για να έρθει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Πάμε Δυνατά για ακόμη μια φορά!».

Σχετικές ειδήσεις