ΣΠΟΡ

Champions League πόλο: Εκτός τελικού η Βουλιαγμένη - Έπαθε μπλακ άουτ κόντρα στη Προ Ρέκο

Champions League πόλο: Εκτός τελικού η Βουλιαγμένη - Έπαθε μπλακ άουτ κόντρα στη Προ Ρέκο

Η Βουλιαγμένη προηγήθηκε με 5-3 στα μέσα της δεύτερης περιόδου κόντρα στη Προ Ρέκο, αλλά ένα σερί 0-7 των Ιταλών έβαλε τέλος στα όνειρά της για πρόκριση στον τελικό του Final 8, στο Champions League του πόλο ανδρών.

Πάλεψε για ένα ημίχρονο η Βουλιαγμένη στον ημιτελικό του final 8 του Champions League υδατοσφαίρισης, στο Βελιγράδι.

Η ομάδα του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς προηγήθηκε 5-3 στα μέσα της δεύτερης περιόδου, αλλά η πανίσχυρη Προ Ρέκο με ένα σερί 7-0 αρνήθηκε να πέσει θύμα έκπληξης, έφτασε στη νίκη με 12-8 και το Σάββατο (3/6, 22:00) θα διεκδικήσει με αντίπαλο τη Νόβι Μπέογκραντ τον τρίτο διαδοχικό της τίτλο και 11ο συνολικά στην ιστορία της.

Με τη σειρά της η Βουλιαγμένη, θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελονέτα στον «μικρό» τελικό της διοργάνωσης (3/6, 20:00), διεκδικώντας την τρίτη θέση.

Η νεανική ελληνική ομάδα μετά τη μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά, αιφνιδίασε τους παίκτες του Σάντρο Σούκνο και προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο τρίλεπτο. Μάλιστα, παρότι η Προ Ρέκο ισοφάρισε γρήγορα, η Βουλιαγμένη δεν το έβαλε κάτω και προηγήθηκε με 5-3 λίγο πριν το τέλος της δεύτερης περιόδου.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 5-5, στα τελευταία δευτερόλεπτα του ημιχρόνου και στο τρίτο 8λεπτο «καθάρισαν» το παιχνίδι με σερί 0-5.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-3, 0-5, 3-2

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Αλμύρας 1, Καλογερόπουλος 1, Τρούλος 1, Νικολαϊδης 1, Παπασηφάκης 2, Γούντχεντ 1, Αλαφραγκής 1, Καπότσης, Κουρούβανης, Φάρμερ, Ανδρεάδης

ΠΡΟ ΡΕΚΟ (Σάντρο Σούκνο): Ντελ Λούνγκο, Ντι Φούλβιο 2, Ζάλανκι 1, Κανέλα 1, Γιάνγκερ 1, Φοντέλι 2, Πρεσούτι, Ετσενίκε 3, Ιβοβιτς, Ιόκι Γκράτα, Λόντσαρ, Χάλοκ 2, Νέγκρι