ΣΠΟΡ

Australian Open: Κόντρα στον Τόμπσον ο Στέφανος Τσιτσιπάς για την πρόκριση – Ώρα και κανάλι

Australian Open: Κόντρα στον Τόμπσον ο Στέφανος Τσιτσιπάς για την πρόκριση – Ώρα και κανάλι
EPA/JOEL CARRETT, ΑΜΠΕ

Australian Open: Το πρωί της Τετάρτης (17/01) ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Τζόρνταν Τόμπσον στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου του τουρνουά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε την πρόκριση από τον πρώτο γύρο μετά τη νίκη του 3-1 σετ επί του Ζιζού Μπεργκς, τα ξημερώματα της Δευτέρας (15/01) και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία του στο πρώτο Grand Slam της σεζόν, το Australian Open.

Επόμενος αντίπαλος για τον Έλληνα πρωταθλητή είναι ο Τζόρνταν Τόμπσον. Ο Αυστραλός τενίστας επιβλήθηκε στον «εμφύλιο» κόντρα στον Αλεξάντερ Βούκιτς 3-2 σετ (3-6, 7-6(3), 6-2, 3-6, 6-4) και πέρασε στη φάση των «64», έπειτα από 4 ώρες και 8 λεπτά.

Οι δύο τενίστες θα βρεθούν αντιμέτωποι για τέταρτη φορά, με τον Αθηναίο άσο να έχει το προβάδισμα 2-1 στις νίκες. Ωστόσο, ο Αυστραλός κέρδισε στη τελευταία «μάχη», την περσινή χρονιά στο Indian Wells.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Τζόρνταν Τόμπσον, το πρωί της Τετάρτης (17/01), καθώς θα ανοίξουν το βραδινό πρόγραμμα στη «Margaret Court Arena». Έτσι στις 10:00, ώρα Ελλάδας οι δύο αθλητές θα ξεκινήσουν τη… μάχη τους, με τηλεοπτική μετάδοση από το Eurosport και σε περίπτωση που ο Έλληνας άσος πάρει τη νίκη και συνάμα την πρόκριση σε βάρος του Αυστραλού τενίστα, τότε θα αντιμετωπίσει το νικητή από την αναμέτρηση του Λορέντζο Μουζέτι με τον Λούκα Βαν Ας.