ΣΠΟΡ

Australian Open: Εξαγριωμένος ο Τζόκοβιτς έκανε «ντου» σε φίλαθλο στην εξέδρα (video)

Australian Open: Εξαγριωμένος ο Τζόκοβιτς έκανε «ντου» σε φίλαθλο στην εξέδρα (video)
Screenshot

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ξέσπασε κατά ενός φιλάθλου στις εξέδρες κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Αλεξέι Ποπίριν για το Australian Open

Απροσδόκητες δυσκολίες συνάντησε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, στην αναμέτρησή του με τον Αυστραλό Αλεξέι Ποπίριν, για τον 2ο γύρο του Australian Open.

Ο Σέρβος τενίστας πήρε τελικά την 30ή συνεχόμενη νίκη του στο γκραν σλαμ της Μελβούρνης (όπου ηττήθηκε για τελευταία φορά το 2018), αφού πρώτα όμως έχασε ένα σετ και χρειάστηκε να σώσει τέσσερα set points στο τρίτο, το οποίο αποδείχθηκε και καθοριστικό.

Ο Τζόκοβιτς επικράτησε τελικά με 6-3, 4-6, 7-6 (4), 6-3 σε 3 ώρες και 11 λεπτά και στον 3ο γύρο θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Αργεντινό Τόμας Μαρτίν Ετσεβερί (Νο 32 στον κόσμο), ο οποίος νωρίτερα νίκησε τον βετεράνο Γάλλο Γκαέλ Μονφίς 6-4, 6-4, 6-4.

Ο τρόπος που εξελίχθηκε το παιχνίδι προκάλεσε εκνευρισμό στον Σέρβο κορυφαίο τενίστα και κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Ποπίριν απευθύνθηκε σε έντονο ύφος προς το κοινό.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς άκουσε κάτι που δεν του άρεσε και εμφανώς εκνευρισμένος πήγε προς την εξέδρα και έξαλλος άρχισε να φωνάζει: «Έλα να μου το πεις μπροστά μου, έλα εδώ να το πεις».

Δείτε το βίντεο: