ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βασιλακόπουλος: «Ευτυχής για όλη την πορεία»

Βασιλακόπουλος: «Ευτυχής για όλη την πορεία»

Ήταν 25 Γενάρη του 1998 όταν ο Γιώργος Βασιλακόπουλος αναλάμβανε τη θέση του προέδρου της ΕΟΚ και ο κορυφαίος παράγοντας κάνει, μιλώντας στο 3ponto.gr, έναν απολογισμό της μακράς και επιτυχημένης θητείας του.

"Σοβαρά, έχω σήμερα... επέτειο;" ήταν η πρώτη αντίδραση του κυρίου Βασιλακόπουλου που, γελώντας, σχολίασε: "δε δίνω μεγάλη σημασία σε όλα αυτά γιατί έχω μάθει να έχω πάντα πρώτο μου μέλημα τη σκληρή δουλειά, νομίζω, εξάλλου, ότι αυτό είναι μονόδρομος αν θες πραγματικά να προσφέρεις".

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος έχει συνδέσει το όνομα του με την ανάσταση και τη χρυσή εποχή του ελληνικού μπάσκετ και ο ίδιος δηλώνει ευτυχής: "Σίγουρα, αυτή είναι η μεγάλη μου ικανοποίηση. Το γεγονός, δηλαδή, ότι μόχθησα πολύ, είδα όμως όλος αυτός ο μόχθος να έχει αποτέλεσμα και για αυτό είμαι ευτυχής. Οργανώσαμε μια ομοσπονδία από την αρχή και βήμα, βήμα, καταφέραμε να τη γιγαντώσουμε και όχι απλώς να βάλουμε το μπάσκετ στον χάρτη, αλλά πετύχαμε αυτό που εξ αρχής είχαμε ως στόχο: να αγαπήσει ο Έλληνας το μπάσκετ, να έρθουν επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα".

Διαβάστε περισσότερα στο 3ponto.gr