ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Δήλωση σοκ! «Στη θέση τους θα έκανα σχέδια για ακύρωση»

Ολυμπιακοί Αγώνες: Δήλωση σοκ! «Στη θέση τους θα έκανα σχέδια για ακύρωση»

Ολυμπιακοί Αγώνες: Στο Τόκιο επιμένουν ότι δεν υπάρχει ως ενδεχόμενο η μην διεξαγωγή της μεγάλης γιορτής του αθλητισμού το ερχόμενο καλοκαίρι, ωστόσο οι αντίθετες γνώμες ολοένα και πληθαίνουν.

Ένας εξ αυτών που έχουν μια τέτοια γνώμη είναι κι ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου το 2012, Κιθ Μιλς.

Ο Μιλς μιλώντας στο ραδιόφωνο του BBC τόνισε ότι αν ήταν στην οργανωτική επιτροπή της διοργάνωσης του Τόκιο θα προγραμμάτιζε ήδη σχέδιο για ακύρωση των Αγώνων.

«Αν ήμουν στην οργανωτική επιτροπή του Τόκιο, που ευτυχώς δεν είμαι, θα έκανα σχέδια για ακύρωση», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε: «Eίμαι βέβαιος ότι έχουν σχέδιο για ακύρωση, αλλά νομίζω ότι θα το αφήσουν μέχρι την τελευταία στιγμή σε περίπτωση που η κατάσταση βελτιωθεί δραματικά και σε περίπτωση που οι εμβολιασμοί αρχίσουν πιο γρήγορα».

Αντίθετα, ο επικεφαλής της World Athletics, Σεμπάστιαν Κόε, ο οποίος ήταν πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του 2012, δήλωσε στο Sky News ότι δεν βλέπει στον ορίζοντα κάποια ακύρωση, ενώ έκανε λόγο για μία πραγματική πρόκληση και μια πολύ διαφορετική εμπειρία.

«Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε το καλοκαίρι στο Τόκιο. Νομίζω ότι οι Αγώνες θα διεξαχθούν κανονικά, αλλά θα φαίνονται διαφορετικοί... », ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Στη δίνη του κορονοϊού η Αττική με 256 μολύνσεις - Οι «κόκκινες» περιοχές