ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μαρία Σάκκαρη για την πρόκριση στους «8» του US Open: Τα έδωσα όλα, είναι ένα όνειρο να παίζω εδώ

Μαρία Σάκκαρη US Open
Στις δυσκολίες που συνάντησε στον αγώνα της κόντρα στην Αντρέεσκου αναφέρθηκε η Μαρία Σάκκαρη μετά την πρόκρισή της, για πρώτη φορά, στους «8» τοu US Open
AP PHOTO

Στις δυσκολίες που συνάντησε στον αγώνα της κόντρα στην Αντρέεσκου αναφέρθηκε η Μαρία Σάκκαρη μετά την πρόκρισή της, για πρώτη φορά, στους «8» τοu US Open

Στους «8» του US Open βρίσκεται για πρώτη φορά η Μαρία Σάκκαρη μετά την πρόκριση της κόντρα στην Μπιάνκα Αντρέεσκου σε έναν αγώνα που διήρκησε 3,5 ώρες και έγραψε ιστορία καθώς ολοκληρώθηκε στις 2:13 τα ξημερώματα (ώρα ΗΠΑ) και έγινε έτσι η αναμέτρηση που τελείωσε πιο αργά από ποτέ στο Αμερικανικό τουρνουά τένις.

«Περίμενα ένα αποτέλεσμα 7-6 και στο τρίτο σετ αλλά τελικά ήρθε ευκολότερα (σ.σ. η νίκη) και θα το δεχθώ. Το ήξερα ότι θα είναι ένα πολύ σκληρό ματς. Η Αντρέεσκου αγαπά αυτό το γήπεδο. Έχει τις καλύτερες αναμνήσεις της εδώ» δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη μετά τη νίκη της με 2-1 σετ παρά το γεγονός ότι είχε 43 αβίαστα λάθη κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Μιλώντας για τον αγώνα η Μαρία Σάκκαρη είπε ότι «δεν ήμουν γενναία στο πρώτο σετ και έπρεπε να το αλλάξω αυτό. Ήθελα πραγματικά να νικήσω. Τα έδωσα όλα. Είπα στον εαυτό μου να συγκεντρωθεί στον εαυτό μου. Ορισμένες φορές είναι δύσκολο να κοιτάς τον αντίπαλό σου αν είναι τραυματίας, μπορεί να συγκρατηθείς. Συγκεντρώθηκα στο τένις μου και προσπάθησα να είμαι γενναία και να προχωρήσω. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα να αγωνίζομαι νύχτα εδώ».

Κάντοντας, δε, πλάκα με τους θεατές τους ζήτησε συγγνώμη που ξενύχτησαν λέγοντας «ελπίζω να μην έχετε να ξυπνήσετε πρωί σήμερα».

Μετά τη νίκη και την πρόκριση της Μαρίας Σάκκαρη δηλώσεις έκανε και η αντίπαλός της στους «8» Καρολίνα Πλίσκοβα, η οποία το 2016 ήταν φιναλίστ στο US Open. «Είναι σκληρή και μαχήτρια. Έχει βελτιωθεί, παίζει πιο επιθετικά από ό,τι συνήθιζε. Είναι αρκετά επικίνδυνη. Πιστεύω ότι έχει μια πολύ καλή χρονιά και έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό της. Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας» είπε η Τσέχα τενίστρια ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης την Πέμπτη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μίκης Θεοδωράκης: Οριστική δικαστική απόφαση - Καμία ανάμειξη στην κηδεία από την οικογένεια

Κορονοϊός: Οι άγνωστες παρενέργειες του εμβολίου της Pfizer - Τι έδειξε νέα έρευνα

Ένοπλες Δυνάμεις: «Μολών Λαβέ» στον Ερντογάν - Έτσι απαντούν στα περί αποστρατικοποίησης νησιών