ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιγκόρ Σιπνιέφσκι: Πέθανε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού

Ιγκόρ Σιπνιέφσκι: Πέθανε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού
Eurokinissi

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 47 ετών άφησε ο Ιγκόρ Σιπνιέφσκι. 

Σοκ στο ελληνικό και το πολωνικό ποδόσφαιρο προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Ιγκόρ Σιπνιέφσκι, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μόλις στα 47 του χρόνια.

Ο Πολωνός άλλοτε διεθνής εξτρέμ είχε αγωνιστεί στην Ελλάδα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, του ΟΦΗ, της Καβάλας και της Καλλιθέας.

Ο Ιγκόρ Σιπνιέφσκι νοσηλευόταν με πρόβλημα υγείας που ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό. Για πολλά χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα με την κατάθλιψη και το αλκοόλ, ενώ στο παρελθόν είχε κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας και είχε φυλακιστεί για ένα σύντομο διάστημα.

Υπήρξε ένα από τα μεγάλα ταλέντα του πολωνικού ποδοσφαίρου και φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού από το 1998 μέχρι το 2001.

Ο «Σίμπι», όπως τον αποκαλούσαν οι συμπαίκτες του, θεωρήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έβγαλε η Πολωνία στα μέσα της δεκαετίας του '90. Τα προβλήματα, που εμφανίστηκαν νωρίς στη ζωή του, όμως αποτέλεσαν τροχοπέδη για να αφήσει εποχή όπως θα μπορούσε, σύμφωνα με προπονητές του.

Στην Ελλάδα βρέθηκε το 1997 για λογαριασμό της Καβάλας. Με 18 εμφανίσεις και 7 γκολ έκανε καλή σεζόν και τον απέκτησε ο Παναθηναϊκός. Από το 1998 ως το 2001 με το «τριφύλλι» είχε 53 παρουσίες και 8 γκολ. Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του ήταν αυτή στο «Ολντ Τράφορντ» απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με τον ΟΦΗ σε μία σεζόν είχε 10 εμφανίσεις και 1 γκολ, ενώ στην Καλλιθέα βρέθηκε το 2002 και έπαιξε μόλις σε δύο αγώνες. Είχε προλάβει να γίνει διεθνής με την Πολωνία, παίζοντας σε δύο αγώνες.

Διαβάστε επίσης:

Σεπόλια: Στην Ευελπίδων οι 2 συλληφθέντες για την υπόθεση της 12χρονης

Θρίλερ στη Μάνδρα: Στο μικροσκόπιο δερμάτινη θήκη

O Πειραιάς υποδέχεται το Σάββατο (5/11) την Αγία Ζώνη