ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών βράβευσε τους κορυφαίους για το 2022

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών

Την διοργάνωση για πρώτη φορά της εκδήλωσης με θέμα «Βραβεία Αστυνομικού Αθλητισμού Έτους 2022», αλλά και την ετήσια κοπή πίτας, πραγματοποίησε η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος την περασμένη Παρασκευή (10/2) στην αίθουσα δεξιώσεων Β09 Christmas Catering.

Η εκδήλωση αποτέλεσε συνδιοργάνωση της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.

Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν και τιμήθηκαν για την επίτευξη σημαντικών αθλητικών διακρίσεων, αθλητές και αθλήτριες μέλη της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, οι οποίοι εκπροσώπησαν επάξια την Ελλάδα, την Ελληνική Αστυνομία και την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος σε διεθνές επίπεδο, κατά το έτος 2022. Επίσης, ως ένδειξη αναγνώρισης της πολύτιμης οικονομικής τους στήριξής προς το έργο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών τιμήθηκαν χορηγοί και υποστηρικτές.

Το ιδρυτικό μέλος το οποίο ανέλαβε την πρωτοβουλία της ίδρυσης της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, Υποστράτηγος (ε.α) Ιωάννης Καραπανάγος, παρουσίασε σύντομο ιστορικό της ίδρυσης της Ένωσής.

Τέλος πραγματοποιήθηκε η τελετή της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας από τον Προϊστάμενο της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας Αρχιμανδρίτη, Αλέξιο Κουρτέση.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση: ο Προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Κουρτέσης, o Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γεώργιος Πατούλης, η Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Αθηνών κα Δήμητρα Νάνου, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Αττικής κ. Γεώργιος Δημόπουλος, η Επικεφαλής Θεματικού Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Ν.Δ. κα Ιωάννα Γκελεστάθη, ο Υποστράτηγος Χρήστος Κονδύλης Προϊστάμενος του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού ως εκπρόσωπος του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού / Α.Ε.Α. και μέλος της Ιατρικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Αθλητικής Ένωσης Αστυνομιών Υποστράτηγος (ΥΓ) Αθανάσιος ΜΠΑΔΕΚΑΣ, ο εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Α/Β΄ Κρητικός Ελευθέριος, ο Πρόεδρος κ. Δημοσθένης Πάκος και ο Γενικός Γραμματέας, Κωνσταντίνος Χύτας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής κ. Αθανάσιος Πασπαλάρης, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής κ. Νικόλαος Κορομηλάς, ο Αναπλ. Δημοσίων Σχέσεων της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης κ. Γεώργιος Δελιτζάκης, τα μέλη της Συμβουλευτικής Επιτροπής της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Αντιστράτηγος (ε.α) Αθανάσιος Κοκκαλάκης και Υποστράτηγος (ε.α) Ιωάννης Καραπανάγος, ο πρώτος διατελέσαντας Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Ταξίαρχος (ε.α) κ. Αλέξανδρος ΒΛΑΧΟΣ, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας κ. Χαρίλαος Μαριόλης, ο Πρόεδρος της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, η Πρόεδρος Ελληνική Φίλαθλος Ερασιτεχνική Ομοσπονδία Ζίου-Ζίτσου κα Μαρία Χαριτοπούλου, το Μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Δημήτριος Ευαγγέλου, ο Πρόεδρος ΑΧΕΠΑ Ψυχικού κ. Παναγιώτης Ριζόπουλος.