ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ζεράρ Πικέ - Σακίρα: Διάλεξε... πλευρά στη διαμάχη ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Χάμες Ροντρίγκες

Ζεράρ Πικέ - Σακίρα: Διάλεξε... πλευρά στη διαμάχη ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Χάμες Ροντρίγκες
AP Photos

Ο Χάμες Ροντρίγκες, Κολομβιανός πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και συμπατριώτης της Σακίρα, πήρε ουσιαστικά το μέρος του Ζεράρ Πικέ στη διαμάχη του πρώην ζευγαριού.

Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που ο Ζεράρ Πικέ και η Σακίρα ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους μετά από 12 χρόνια σχέσης, η οποία έμοιαζε σε όλους σαν παραμύθι.

Ακολούθησαν πολλά επεισόδια και προστριβές, με αφορμή και τη νέα σχέση του Ισπανού με την Κλάρα Κία.

Ο Χάμες Ροντρίγκες, Κολομβιανός ποδοσφαιριστής, που αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στον Ολυμπιακό και συμπατριώτης της Σακίρα κλήθηκε να σχολιάσε σε συνέντευξή του, όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα μιλώντας στην ιστοσελίδα «Semana» μία από τις ερωτήσεις που δέχθηκε αφορούσε το δίδυμο Πικέ-Σακίρα, με τον 31χρονος μέσο να ξέρει καλά τον πρώην αμυντικό, από το κοινό τους πέρασμα στη La Liga.

«Έχω βρεθεί αρκετές φορές με τον Ζεράρ Πικέ και δεν μπορώ να πω τίποτα για εκείνον. Για εμένα είναι καλός άνθρωπος. Νομίζω πως πρέπει να λύσουν τις διαφορές τους μεταξύ τους, ειδικά τώρα που υπάρχουν και παιδιά στη μέση», είπε αρχικά ο Χάμες Ροντρίγκες και στη συνέχεια πέταξε τις αιχμές του για τη Σακίρα:

«Αλλά στο τέλος ο καθένας κάνει ότι θέλει. Δεν συμφωνώ με το να δημοσιοποιούνται πράγματα ή να λέγονται πράγματα για μία εξωσυζυγική σχέση. Θεωρώ ότι αυτό έπρεπε να λύνεται μεταξύ των ζευγαριών».

Διαβάστε επίσης:

Εθνική Ελλάδας: «Σάρωσε» σε τηλεθέαση η αναμέτρηση με τη Γαλλία

Wimbledon: Από το Νο2 του κόσμου στο «αντίο» - Η Ανέτ Κονταβέιτ σταματάει το τένις στα 27 της

CONCACAF Nations League: Ο… άκυρος πανηγυρισμός που έγινε viral στο Παναμάς – Μεξικό (video)