ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ούρος Τριφούνοβιτς στο Newsbomb.gr: «Στοχεύουμε πάντα στην κορυφή, είμαστε έτοιμοι για τη νέα σεζόν»

Ούρος Τριφούνοβιτς στο Newsbomb.gr: «Στοχεύουμε πάντα στην κορυφή, είμαστε έτοιμοι για τη νέα σεζόν»

«Ο στόχος για την Παρτίζαν είναι πάντοτε ίδιος, να τερματίσουμε πρώτοι σε κάθε διοργάνωση», τόνισε ο άσος του σερβικού συλλόγου, Ούρος Τριφούνοβιτς, μιλώντας αποκλειστικά στο Newsbomb.gr, στο πλαίσιο του πέμπτου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» που διεξήχθη το διήμερο 23 – 24 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ, στο οποίο συμμετείχε και η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση.

Η Παρτίζαν Βελιγραδίου τερμάτισε 4η στο εφετινό τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», μετά τις ήττες από την Αναντολού Έφες και τη Μπάγερν Μονάχου. Όμως, η συμμετοχή στη συνάντηση – θεσμός του ευρωπαϊκού μπάσκετ προς τιμήν του εμβληματικού παράγοντα του Παναθηναϊκού, αποτελεί παρελθόν.

Πλέον, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στρέφεται στις επίσημες υποχρεώσεις της, αρχής γενομένης από την πρεμιέρα της Αδριατικής Λίγκας. Αύριο (02/10, 20:00), η Παρτίζαν υποδέχεται τη Μόρναρ Μπαρ και φυσικά, στοχεύει στη νίκη, προκειμένου να αρχίσει με θετικό πρόσημο την εφετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο ταλαντούχος γκαρντ του σερβικού συλλόγου, Ούρος Τριφούνοβιτς, στάθηκε στους στόχους για την επερχόμενη σεζόν και τη σημασία της εμπιστοσύνης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς προς εκείνον, μιλώντας αποκλειστικά στο Newsbomb.gr, κατά τη διάρκεια του 5ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», το οποίο έλαβε χώρα στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων το διάστημα 23 – 24 Σεπτεμβρίου.

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Κιουλχατζής – Γιάννης Νικηφοράκης.

«Αγωνίσθηκα σε αυτό το τουρνουά πριν από δύο χρόνια, όταν ήλθε στην ομάδα ο Ζέλικο (σ.σ. Ομπράντοβιτς). Αποτελεί ένα καλό τεστ για εμάς, προκειμένου να προετοιμασθούμε και να εντοπίσουμε σε ποιους τομείς πρέπει να βελτιωθούμε περισσότερο. Η οργάνωση ήταν εξαιρετική, όπως κάθε φορά», τόνισε αρχικά ο 22άχρονος άσος.

«Ο στόχος για την Παρτίζαν είναι πάντοτε ίδιος, να τερματίσουμε πρώτοι σε κάθε διοργάνωση στην οποία συμμετέχουμε, κερδίζοντας όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε και ανταποδίδοντας τη συνεχή υποστήριξη των φιλάθλων μας.

Η προετοιμασία μέσα στο καλοκαίρι ήταν δύσκολη, όπως κάθε φορά με προπονητή τον Ζέλικο (σ.σ. Ομπράντοβιτς), αλλά καλή. Ήταν εξαντλητική εμπειρία, αλλά χρήσιμη. Πήγαμε στα βουνά για επτά ημέρες και αργότερα επιστρέψαμε στη Σερβία, όπου παίξαμε αρκετούς φιλικούς αγώνες και ύστερα από αυτό το τουρνουά, είμαστε έτοιμοι για τη νέα σεζόν», συμπλήρωσε.

«Η σχέση μου, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με έχει επηρεάσει πολύ. Με βοηθά να βελτιώνομαι κάθε μέρα και με στηρίζει, εκτιμώ το γεγονός ότι με εμπιστεύεται και μού προσφέρει λεπτά συμμετοχής και έναν ρόλο στην ομάδα. Νομίζω πως είναι πολύ σημαντικό για εμένα να έχω έναν προπονητή όπως εκείνος, σε τόσο νεαρή ηλικία. Αναφορικά με τον ρόλο που έχω στο ροτέισον, είμαι έτοιμος να πράξω ό,τι μού ζητηθεί· είτε αν πρέπει να σκοράρω πόντους, είτε να παίξω άμυνα.

Η χημεία με τους συμπαίκτες μου, είναι εξαιρετική. Βασικά, είμαστε μία οικογένεια και αυτό μάς βοηθά πολύ στις αναμετρήσεις. Αρκετοί έμειναν και αυτή τη χρονιά και νομίζω ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά», ολοκλήρωσε ο Ούρος Τριφούνοβιτς, μιλώντας στο Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις