Μουντιάλ 2026: Πιτσιρικάς πήρε έναν… υπνάκο στο Ιορδανία – Αλγερία

Το μέτριο από πλευράς θεάματος πρώτο ημίχρονο του αγώνα Ιορδανία – Αλγερία μάλλον… ανάγκασε ένα μικρό αγόρι να ξεκουραστεί στις κερκίδες

Μουντιάλ 2026: Πιτσιρικάς πήρε έναν… υπνάκο στο Ιορδανία – Αλγερία

Υπάρχουν αγώνες στο εφετινό Μουντιάλ, που ακόμη και αν διεξάγονται τα ξημερώματα, κρατούν εκατομμύρια κόσμου σε εγρήγορση.

Όμως, η αλήθεια είναι πως υπάρχουν και παιχνίδια που δεν… αντέχονται. Τρανό παράδειγμα ήταν ο αγώνας μεταξύ Ιορδανίας και Αλγερίας, νωρίς το πρωί της Τρίτης (23/06, 06:00).

Το θέαμα του πρώτου ημιχρόνου ήταν μέτριο κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα ένας πιτσιρικάς να… κοιμηθεί λιγάκι μέσα στο γήπεδο, ενώ φυσικά ο αγώνας ήταν σε εξέλιξη, με το στιγμιότυπο να γίνεται viral.

Δείτε το βίντεο:

Τελικώς, η Αλγερία έκαμψε την αντίσταση της Ιορδανίας, κερδίζοντας με 2–1 ύστερα από ανατροπή και πλέον, σκέφτεται τον «τελικό» πρόκρισης με την Αυστρία στην τελευταία αγωνιστική του Ι’ ομίλου.

Σχόλια
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή