ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μ. Μπράμος: «Δεν σκεφτόμαστε τον πρώτο γύρο»

Μ. Μπράμος: «Δεν σκεφτόμαστε τον πρώτο γύρο»

Η νίκη είναι το μόνο αποτέλεσμα που σκέφτονται στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με το Μαίκ Μπράμος.

Ο «εξάστερος» θα ψάξει στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό, την 14η συνεχόμενη νίκη του στην Basket League. Στο πρώτο γύρο ο Παναθηναϊκός είχε επιβληθεί με χαρακτιριστική άνεση του Πανελευσινιακού, όμως αυτό είναι κάτι που δεν σκέφτονται στην ομάδα σύμφωνα με τον Μπράμο:

«Αντιμετωπίζουμε τον Πανελευσιανιακό στην έδρα του με ζητούμενο, είναι περιττό να το πούμε, τη νίκη. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί από την αρχή ως το τέλος της αναμέτρησης. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας -όπως και κάθε αντίπαλο- και σίγουρα δεν σκεφτόμαστε τι έγινε στον πρώτο γύρο, ή αν νικήσαμε εύκολα ή δύσκολα. Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, είναι ο επόμενος στόχος μας και ξέρουμε καλά πως θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, πραγματοποιώντας την εμφάνιση που θέλουμε».

Από την πλευρά του ο συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη, Γιώργος Βόβορας, στάθηκε στη διαχείριση που πρέπει να γίνει λέγοντας πως:

«Ο Πανελευσινιακός είναι μια ομάδα με καλούς και έμπειρους παίκτες, αλλά και αθλητικούς ξένους. Ως σύνολο είναι ανταγωνιστικό, ιδιαίτερα στην έδρα του. Προσπαθεί να επιβάλλει το ρυθμό του και να τρέξει. Εμείς από την πλευρά μας διανύουμε μια περίοδο σημαντικών αγώνων και είναι πολύ σημαντική η διαχείριση των παικτών και της κούρασης. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση και να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε όλους τους παίκτες μας, με στόχο φυσικά όπως πάντα τη νίκη».