ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: Συμφωνία Μήτρογλου με Φούλαμ

Ολυμπιακός: Συμφωνία Μήτρογλου με Φούλαμ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του ενδιαφέροντος της Φούλαμ για τον Κώστα Μήτρογλου, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως ο Έλληνας άσος συμφώνησε με την αγγλική ομάδα.

Την Δευτέρα (27/1) ο σύλλογος του Λονδίνου κατέθεσε επίσημη πρόταση στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, ύψους 11 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του διεθνή ποδοσφαιριστή, ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» απέρριψαν την συγκεκριμένη πρόταση, μια και θεωρούν πως ο «πιστολέρο» αποτελεί βασικό... γρανάζι στην «μηχανή» του Μίτσελ για τη συνέχεια.

Όπως έχει διαρρεύσει τις τελευταίες ώρες, η Φούλαμ εμφανίζεται έτοιμη να επιστρέψει με νέα πρόταση για τον ποδοσφαιριστή, η οποία θα φτάνει τα 15 εκατομμύρια ευρώ, έχοντας έναν σημαντικό... σύμμαχο, τη συμφωνία με τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τους Άγγλους και απομένει η συγκατάθεση του Ολυμπιακού.

Όπως τονίζουν πηγές από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, ενδεχόμενη μετακόμισή του στο «Νησί» θα τον βοηθήσει σημαντικά στην εξέλιξή του, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει και η παρουσία του Γιώργου Καραγκούνη στην ομάδα, όπου θα τον βοηθήσει να προσαρμοστεί πιο γρήγορα.