ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι πραγματικά συμβαίνει με Μήτρογλου

Τι πραγματικά συμβαίνει με Μήτρογλου

O Κώστας Μήτρογλου τον Ιανουάριο που μας πέρασε, εξαργύρωσε τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με την φανέλα του Ολυμπιακού και πήρε μεταγραφή στη Φούλαμ έναντι 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Το διάστημα που βρίσκεται στη Φούλαμ δεν έχει καταφέρει να δείξει το καλό αγωνιστικό του πρόσωπο και η αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του ολοένα και μεγαλώνει. Αφενός οι κακές εμφανίσεις της ομάδας του Μάγκατ και αφετέρου ο τραυματισμός του Έλληνα στράικερ τον Νοέμβριο έχουν επηρεάσει ψυχολογικά τον παίκτη, με τον ίδιο να παραμένει ψύχραιμος.

Ο Μήτρογλου δεν έπαιξε ούτε στο τελεύταιο νικηφόρο παιχνίδι με τη Νιούκαστλ και υποβλήθηκε σε νέες ιατρικές εξετάσεις οι οποίες ευτυχώς δεν έδειξαν τίποτα το ανησυχητικό. Παρόλα αυτά στο γόνατο του 26άχρονου άσου υπάρχει μία φλεγμονή που αν δεν προσεχθεί, υπάρχει κίνδυνος να του δημιουργήσει μεγάλη ζημιά.

Για αυτόν το λόγο λοιπόν αναμένεται να μείνει εκτός δράσης τρεις εβδομάδες για να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και με την Φούλαμ αλλά και με την Εθνική μας στο Μουντιάλ.