ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυτός μαθαίνει ελληνικά για λογαριασμό του Ολυμπιακού (videos+photos)

Αυτός μαθαίνει ελληνικά για λογαριασμό του Ολυμπιακού (videos+photos)

Μπαίνει σήμερα στο αεροπλάνο και έρχεται να υπογράψει με τους «ερυθρόλευκους» -Μάχη γίνεται για τον Γκρατσιάνο Πελέ

Ο Άλαν Πουλίδο όπως όλα δείχνουν θα είναι παίκτης του Ολυμπιακού, με τον Μεξικάνο επιθετικό να ανακοινώνει στην ουσία μόνος του την μεταγραφή του μέσω... twitter. Ο «Λα Μπόμπα» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο μέσο κοινωνικής διακτύωσης, πως έχει αρχίσει να μαθαίνει ελληνικά, κάτι που δείχνει πως μένουν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φως», ο 23χρονος θα μπει απόψε στο αεροπλάνο με προορισμό την Ευρώπη και προφανώς την χώρας μας, ώστε να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να πέσουν οι υπογραφές. Να θυμίσουμε πως ο Πουλίδο έχει συμφωνήσει με τους Πειραιώτες για συνεργασία τεσσάρων ετών, το οποίο θα του αποφέρει ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως.

«Σφήνα» της Μπεσίκτας για Πελέ-Ενδιαφέρον και από Μπαρτσελόνα (;)

Ο Ολυμπιακός εκτός από τον Πουλίδο, θέλει και τον Γκρατσιάνο Πελέ από την Φέγενορντ, όμως σε αυτή τη περίπτωση δεν «παίζει» μόνος του. Αρχικά στην Τουρκία, δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Μπεσίκτας έχει μπει «σφήνα» για την απόκτηση του 29χρονου φορ και μάλιστα υποστηρίζουν πως τόσο ο Ολυμπιακός όσο και οι «ασπρόμαυροι» έχουν καταθέσιε πρόταση για την απόκτηση του. Όπως τονίζουν όμως το πλεονέκτημα το έχει η τουρκική ομάδα, αφού δίνει περισσότερα χρήματα στον παίκτη. Επίσης, η ιστοσελίδα «fichajes.net», αναφέρει πως η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται για τον Ιταλό επιθετικό κάνοντας μάλιστα και ολόκληρο αφιέρωμα. Προφανώς στην περίπτωση που ισχύει κάτι τέτοιο, οι Καταλανοί αναμένεται να αποσπάσουν την υπογραφή του... εύκολα.