ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ευχαριστίες σε Μαρινάκη από σύνδεσμο διαιτητών Πειραιά

Ευχαριστίες σε Μαρινάκη από σύνδεσμο διαιτητών Πειραιά

Η Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Πειραιά με ανακοίνωσή τους ευχαρίστησαν τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την προσφορά τους στο φιλανθρωπικό παιχνίδι που διοργανώνουν.

Η ανακοίνωση:

«Η Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Πειραιά, ευχαριστούν θερμά τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, για τη μεγάλη προσφορά του, που αφορά στον ποδοσφαιρικό αγώνα που δίνουν οι διαιτητές του Πειραιά, με τους Βετεράνους του Πειραιά, που θα γίνει τη Δευτέρα, 26 Μαΐου και ώρα 18:00, στο γήπεδο Σιταποθηκών. Ο αγώνας διεξάγεται για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για την ενίσχυση με είδη πρώτης ανάγκης του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας.

Για άλλη μια φορά βλέπουμε την κοινωνική ευαισθησία του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και τόσο η Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά, όσο και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Πειραιά, δηλώνουν απερίφραστα την εμπιστοσύνη τους και τη στήριξή τους στο πρόσωπό του, αλλά κα στη προσπάθειά του να κάνει τον Πειραιά Νικητή!».