ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγγελόπουλοι: «Άψογοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού»

Αγγελόπουλοι: «Άψογοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού»

Στην εξαιρετική ατμόσφαιρα που επικράτησε στο ΟΑΚΑ από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού στάθηκαν αμέσως μετά το διπλό του Ολυμπιακού οι ιδιοκτήτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Το παιχνίδι της Κυριακής είναι ένας τελικός ακόμη, πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και περιμένουμε άψογη συμπεριφορά από τον κόσμο μας, να υποστηρίξει πάλι την ομάδα. Επίσης θέλω να πω πως ήρθα πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ από τότε που έχει απαγορευτεί η μετακίνηση φιλάθλων και θέλω να πω πως δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Στην πλειοψηφία τους ήταν άψογοι κι αυτό πρέπει να το ακούσει και ο κόσμος μας και ν΄ασχοληθεί με την ομάδα του, να πάρουμε το πρωτάθλημα», τόνισε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Σχετικά με το γεγονός πως η αποστολή του Ολυμπιακού είχε περισσότερα από 22 μέλη (αποχώρησε στα αποδυτήρια ως ένδειξη διαμαρτυρίας πριν το τζάμπολ ο Παναθηναϊκός), ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΚΑΕ υποστήριξε: «Εδώ και 25 χρόνια, σε όλους τους αγώνες του ΟΑΚΑ οι ομάδες έχουν 35 μέλη. Τώρα γιατί αποφάσισαν σήμερα να ακολουθήσουν τον κανονισμό του ΕΣΑΚΕ… δεν καταλαβαίνω».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, δήλωσε: «Ο πρώτος ο διαιτητής, ο κύριος Σχινάς δήλωσε πως αν δεν έβγαιναν από τα΄αποδυτήρια σε 15 λεπτά θα τους μηδένιζε. Μας είπε τι να κάνουμε. Είπαμε πως δεν θέλουμε να μηδενιστεί ο Παναθηναϊκός, να βγάλουμε τα άτομα έξω και να παίξουμε. Γι’ αυτό φώναξα και τον μάνατζερ του Παναθηναϊκού, Μάνο Παπαδόπουλο και του το είπα. Αν δεν βγείτε σε 15 λεπτά θα μηδενιστείτε».

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είπε επίσης: «Εμείς ήμασταν στους 22. Τώρα να βγει εκτός αποστολής ο γιατρός και ο φυσικοθεραπευτής να μην ξεκινάνε σε έναν τελικό… δεν αλλάζει κάτι».