ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έρχονται νέες αποκαλύψεις για τα στημένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Έρχονται νέες αποκαλύψεις για τα στημένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών τέσσερις ποδοσφαιριστές ομάδων της Super League

-Για κάθε αγώνα φέρεται να έπαιρναν τουλάχιστον 50.000 ευρώ κερδίζοντας ειδικά στοιχήματα – Σύντομα οι ανακοινώσεις

Νέα στοιχεία-φωτιά έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τα στημένα παιχνίδια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς όλα δείχνουν ότι η Αστυνομία έχει ατράνταχτα στοιχεία για κύκλωμα που δρούσε στο παρασκήνιο και στοιχημάτιζε σε ξένες εταιρίες, πάνω σε προ-συνεννοημένα αποτελέσματα!

Τέσσερις ποδοσφαιριστές ομάδων που πέρυσι αγωνίζονταν στη Super League βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» των Αρχών, καθώς θεωρούνται ύποπτοι για συμμετοχή σε στημένα παιχνίδια και φέρεται να αποκόμιζαν μεγάλα κέρδη από ειδικά διαδικτυακά στοιχήματα.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως οι ποδοσφαιριστές φαίνεται να έβαζαν στις τσέπες τους συνολικά έως και 50.000 ευρώ για κάθε αγώνα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Αστυνομίας, οι παίκτες δεν στοιχημάτιζαν για το αποτέλεσμα του αγώνα, αλλά για επιμέρους λεπτομέρειες κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού, όπως ποιος θα κάνει τη σέντρα, ποιος θα βάλει το πρώτο γκολ κ.λπ.

Τα νέα στοιχεία προέκυψαν από την έρευνα της Ασφάλειας για την υπόθεση λαθρεμπορίας καυσίμου που ήρθε στη δημοσιότητα τον περασμένο Φεβρουάριο. Κατά τη διάρκεια της έρευνας φέρεται να προκύπτει η εμπλοκή στην υπόθεση των στημένων παιχνιδιών ενός ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων, ο οποίος είναι υπόδικος για την υπόθεση λαθρεμπορίας καυσίμων.

Οι Αρχές έχουν στα χέρια τους τηλεφωνικές συνομιλίες των ποδοσφαιριστών με τον ιδιοκτήτη πρατηρίου, οι οποίες, όπως όλα δείχνουν, «καίνε» τους υπόπτους για την υπόθεση.

Περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν τα στοιχεία που θα προκύψουν από την αστυνομική και εισαγγελική έρευνα, εν αναμονή και των επίσημων ενεργειών και ανακοινώσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Διαβάστε επίσης:

Μαραντόνα: «Ηταν φαινόμενο ο Ντι Στέφανο»

ΔΕΗ: Δεν είναι ιδιωτικοποίηση... ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ!

Τρόμος στην Αττική για τους ληστές με το ατμοσίδερο!