ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κασάμι: «Να δείξουμε πως δεν ήταν τυχαία η νίκη με Μίλαν»

Κασάμι: «Να δείξουμε πως δεν ήταν τυχαία η νίκη με Μίλαν»

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να διατηρήσει την απόδοσή του απέναντι στην Λίβερπουλ σε υψηλό επίπεδο, όπως με την Μίλαν, σύμφωνα με τον Παϊτίμ Κασάμι.

Ο Ελβετός μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων», μίλησε στην κάμερα της «Nova» για την παρουσία των Πρωταθλητών Ελλάδας στο τουρνουά International Champions Cup, ενώ αναφέρθηκε και στις πρώτες του εντυπώσεις από τον ελληνικό σύλλογο.

«Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πάρα πολύ θετικές. Ήρθα με μεγάλη προσμονή στην ομάδα, με υψηλές απαιτήσεις και ήξερα πως το επίπεδο είναι υψηλό. Φυσικά, αυτό βλέπω. Έχουμε ένα σπουδαίο προπονητή και ένα καλό σύνολο. Η δουλειά που γίνεται είναι πάρα πολύ καλή», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και πρόσθεσε για τη νίκη με την Μίλαν αλλά και τη «μάχη» με την Λίβερπουλ: «Ήταν πράγματι ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι για εμάς. Νομίζω ότι καταφέραμε και κρατήσαμε την απόδοσή μας, σε πολύ υψηλό επίπεδο. Στόχος τώρα είναι να διατηρήσουμε την απόδοσή μας σε αυτό το υψηλό επίπεδο και να αποδείξουμε κόντρα στη Λίβερπουλ, πως το αποτέλεσμα κόντρα στη Μίλαν δεν ήταν τυχαίο».

Τέλος, για την στήριξη των οπαδών, σχολίασε: «Έχω ακούσει και συνεχώς ακούω τα καλύτερα για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Γνωρίζω πως είναι φανταστικοί στον τρόπο με τον οποίο υποστηρίζουν την αγαπημένη τους ομάδα. Περιμέναμε ότι θα έχουμε κόσμο στο πλευρό μας και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, εδώ που βρισκόμαστε στην Αμερική και τον Καναδά. Είναι σημαντικό για ένα σύλλογο να έχει στο πλευρό του δυνατούς φιλάθλους και να τον στηρίζουν και αυτό μας δίνει σίγουρα ώθηση».

Διαβάστε επίσης:

Σαβιόλα: «Μεγάλη τιμή για τον Ολυμπιακό»

Ολυμπιακός: Λαχτάρα με Μανωλά (photos)