ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πειραιάς: Αγώνες σκυταλοδρομίας την Κυριακή 16 Νοεμβρίου (pic)

Πειραιάς: Αγώνες σκυταλοδρομίας την Κυριακή 16 Νοεμβρίου (pic)

Μετά τον αγώνα δρόμου που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή (19/10), ο Πειραιάς ετοιμάζεται να υποδεχθεί νέους αγώνες και ειδικότερα τους 1ους αγώνες σκυταλοδρομίας δρόμου «Βίκος Street Relays». Οι αγώνες είναι 4 x 2,5 χιλιόμετρα και 2 x 5 χιλιόμετρα και θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 16 Νοεμβρίου.

Για τη συγκεκριμένη διοργάνωση θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου την ερχόμενη Παρασκευή 24 Οκτωβρίου ο δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και ο πρόεδρος του ΟΠΑΝ Πειραιά κ. Σταύρος Ελληνιάδης στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά.

Ο Σπ. Γιαννώτης πρεσβευτής των Piraeus Street Relays 2014 θα τρέξει στo Πασαλιμάνι.

«Δίνουμε σκυτάλη στον μαζικό αθλητισμό, δίνουμε σκυτάλη στις συνεργασίες, γιατί μέσα από τις συνεργασίες πετυχαίνουμε πράγματα που δεν μπορούμε να φανταστούμε. Δίνουμε σκυτάλη στον Πειραιά, που είναι μεγάλος και ήρθε η ώρα να φωνάξει παρών σε μεγάλα γεγονότα, να γίνει πρωταγωνιστής και να ζήσει ένα τόσο όμορφο και ιδιαίτερο αθλητικό γεγονός.Καλώ όλους τους Πειραιώτες να βρεθούν στις 16 Νοεμβρίου στο Πασαλιμάνι και να τρέξουμε μαζί, είναι βέβαιο ότι κάποιοι θα με… περάσουν! Σημασία έχει η συμμετοχή σε αυτόν τον αγώνα για τον Πειραιά. Ζω στον Πειραιά από το 1999, ανήκω στον Ολυμπιακό από το 1998 και είναι πραγματικά υπέροχο να τρέξω μαζί με όλον τον κόσμο του Πειραιά στο Πασαλιμάνι, για να στείλουμε όλοι μαζί το μήνυμα ότι ο αθλητισμός είναι υγεία» επεσήμανε ο αθλητής.