ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρόβα τζενεράλε κόντρα στον Πιερικό

Πρόβα τζενεράλε κόντρα στον Πιερικό
Το σημερινό φιλικό του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Πιερικό στις 20:00, στο γήπεδο της Τούμπας είναι το τελευταίο παιχνίδι για τον «δικέφαλο»..

Το σημερινό φιλικό του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Πιερικό στις 20:00, στο γήπεδο της Τούμπας είναι το τελευταίο παιχνίδι για τον «δικέφαλο» πριν από την είσοδο του στη μάχη με φόντο τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Λάσλο Μπόλονι ζήτηση τη διεξαγωγή ενός αγώνα επί ελληνικού έδαφος, καθώς οι τραυματισμοί και γενικά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν βασικοί παίκτες κατά την διάρκεια της προετοιμασίας δεν του επέτρεψαν να κάνει τις δοκιμές που θα ήθελε.

Τα δυο πρόσωπα που δεν μπόρεσαν να δώσουν το «παρών» στα περισσότερα φιλικά παιχνίδια ήταν οι Πάμπλο Γκαρσία και Βλάνταν Ίβιτς.

Για τον Ουρουγουανό, η απόφαση να μην πάρει μέρος στην αναμέτρηση κόντρα στην Ούπεν το βράδυ της Κυριακής είχε αποφασιστεί για προληπτικούς λόγους, έτσι ώστε ο παίκτης να είναι σε θέση να αγωνιστεί στο σημερινό φιλικό.

Όσον αφορά τον Σέρβο χαφ, η εξέλιξη που είχε ο τραυματισμός του στη φάση του γκολ που πέτυχε με την Ούπεν αποτέλεσε στην αρχή της εβδομάδας το μοναδικό θετικό γεγονός μετά τον τραυματισμό του Δημήτρη Σαλιπιγγίδη.