ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προς Λισαβόνα οδεύει ο Τζέφρεν

Προς Λισαβόνα οδεύει ο Τζέφρεν
Ετοιμος να αφήσει τη Μπαρτσελόνα για να συνεχίσει την καριέρα του στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι ο Τζέφρεν.

Ετοιμος να αφήσει τη Μπαρτσελόνα για να συνεχίσει την καριέρα του στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι ο Τζέφρεν, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σήμερα ο πατέρας και ταυτόχρονα ατζέντης του παίκτη, Εφρεν Σουάρες. "Η συμφωνία είναι σχεδόν ολοκληρωμένη. Σύντομα θα ταξιδέψουμε στην Πορτογαλία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του".

Ο Τζέφρεν βρίσκεται στην αποστολή των Καταλανών που περιοδεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά όπως γνωστοποιήθηκε σήμερα πρόκειται να φύγει από εκεί με προορισμό τη Λισαβόνα. Η Σπόρτινγκ θα πληρώσει στους "Μπλαουγκράνα" το ποσό των 5 εκ. ευρώ για τον αριστεροπόδαρο μέσο, ο οποίος ήταν μέλος της εθνικής Ισπανίας κάτω των 21 ετών που κατάκτησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τον περασμένο Ιούνιο στη Δανία.

Ο 23χρονος γεννήθηκε στη Βενεζουέλα κι έκανε το ντεμπούτο του στη Μπάρτσα το 2009, ωστόσο, δεν κατάφερε να καθιερωθεί. Είναι ο τρίτος νεαρός παίκτης που πουλάει η Μπαρτσελόνα στη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου μετά τους Μπόγιαν Κρκιτς και Οριολ Ρομέου, στις Ρόμα και Τσέλσι αντίστοιχα.