ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ροτέισον με Εργοτέλη κάνει ο Βαλβέρδε

Ροτέισον με Εργοτέλη κάνει ο Βαλβέρδε
Αλλαγές ετοιμάζει στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Εργοτέλη στην Κρήτη, ο Ερνέστο Βαλβέρδε προκειμένου να φρεσκάρει τον Ολυμπιακό...

Αλλαγές ετοιμάζει στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Εργοτέλη στην Κρήτη, ο Ερνέστο Βαλβέρδε προκειμένου να φρεσκάρει τον Ολυμπιακό ενόψει του δύσκολου ματς με την Άρσεναλ.

Για αυτό είναι πολύ πιθανό, πως ο Μέλμπεργκ θα μείνει στον πάγκο, μετά τα δύο συνεχή ενενηντάλεπτα και από τη στιγμή που θεωρείται απαραίτητος στο Λονδίνο.
Το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τον Χολέμπας, κάτι που θα φέρει τον Μαρκάνο στο αριστερό άκρο της άμυνας και τον Παπάζογλου παρτενέρ του Αβρ. Παπαδόπουλου στα στόπερ. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί ο Πάντελιτς, αντί ενός εκ των Τζεμπούρ ή Μιραλάς. Για τον άξονα, ένας εκ των Μακούν, Ορμπάιθ και Μοντέστο διεκδικούν τη θέση δίπλα από τον Ιμπαγάσα.

Για ένα ακόμη παιχνίδι, νοκ άουτ έχει τεθεί ο Φετφατζίδης με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, ενώ Μανιάτης και Φέισα, που ταλαιπωρούνται από θλάση, λογικά θα επανεμφανιστούν στο ματς με τον ΠΑΟΚ την επόμενη αγωνιστική. Ο Γέστε έχει ενοχλήσεις λίγο πάνω από το γόνατο και δεν αναμένεται να παίξει με Εργοτέλη, ωστόσο προλαβαίνει την Άρσεναλ.

Να σημειωθεί ότι την προσπάθεια του Ολυμπιακού να αποδράσει με το διπλό από το Παγκρήτιο θα υποστηρίξουν περίπου 3.000 οπαδοί του.