ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο «εννιάλογος» της Arboris Capital

Ο «εννιάλογος» της Arboris Capital
Το Onsports παρουσιάζει τις εννέα βασικές αρχές δημιουργίας της εταιρείας...

Το Onsports παρουσιάζει τις εννέα βασικές αρχές δημιουργίας της εταιρείας που εκπροσωπεί το επενδυτικό fund το οποίο εκδήλωσε ενδιαφέρον για τον Παναθηναϊκό. Η προσεκτική επιλογή συνεργατών και η εμπιστευτικότητα τα σημεία που ενδιαφέρουν τους «πράσινους».

Δείτε επίσης το προφίλ της εταιρείας.

Όπως αναφέρεται και στην επίσημη ιστοσελίδα της Arboris Capital Limited, η εταιρεία δημιουργήθηκε πάνω σε 9 βασικές επιχειρηματικές αρχές, τις οποίες παραθέτουμε παρακάτω, κάποιες από τις οποίες φαίνεται να δίνουν θετικά μηνύματα αναφορικά με την εμπλοκή του Παναθηναϊκού πλέον στην καθημερινότητα των συμβούλων της εταιρείας.

Ο ένας εκ των εννέα όρων που παρουσιάζονται από την Arboris Capital, είναι η προσεκτική επιλογή συνεργατών. Όπως αναφέρεται, θα πρέπει να υπάρχει σοβαρότητα και αρκετά ικανοποιητική οικονομική επιφάνεια για να γίνει κάποιος συνεργάτης της εν λόγω εταιρείας.

Παράλληλα, γίνεται λόγος για εμπιστευτικότητα κάτι που βλέπουμε να ισχύει και στην περίπτωση του Παναθηναϊκού αφού δεν έχει γίνει γνωστή καμία παράμετρος της πρότασης από το επενδυτικό fund και κανένα όνομα εταιρείας ή ιδιοκτήτη της.

Φαίνεται ότι η Arboris κινείται με μυστικότητα, έτσι ώστε να ολοκληρώσει τη δουλειά που έχει αναλάβει και να τηρήσει και τις υπόλοιπες βασικές τις αρχές.

Διαβάστε περισσότερα στο: onsports.gr