ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σοβαρός τραυματισμός για Τσαρτσαρή!

Σοβαρός τραυματισμός για Τσαρτσαρή!

Ρωγμώδες κάταγμα στο χόνδρο του αριστερού γονάτου διαπιστώθηκε πως υπέστη ο Κώστας Τσαρτσαρής μετά τις νέες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, με αποτέλεσμα να μείνει για έξι βδομάδες εκτός δράσης.

Συγκριμένα, ο διεθνής φόργουορντ των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης έχει κάταγμα στο χόνδρο του αριστερού γονάτου. Σε πρώτη φάση και για δύο εβδομάδες, στο αριστερό γόνατο του παίκτη θα τοποθετηθεί ειδικός νάρθηκας, προκειμένου να ξεκινήσει η αποκατάσταση και αμέσως θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί η εξέλιξη της αποθεραπείας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Ο Κώστας Τσαρτσαρής υποβλήθηκε σήμερα σε νέα μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα στο χόνδρο, στο αριστερό γόνατο. Όπως διευκρίνισε ο γιατρός του Παναθηναϊκού, Θανάσης Κονίδης, ο Τσαρτσαρής θα φορά ειδικό νάρθηκα για 15 μέρες. Με τη συμπλήρωση του δεκαπενθημέρου θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις. Ο φόργουορντ του «τριφυλλιού» τραυματίστηκε στη διάρκεια της αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, χθες στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ».