ΦΑΡΜΑΚΟ

Η CSL προχωρά στην εξαγορά της Vifor Pharma

CSL
Ο Paul Perreault
ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA

Η Vifor Pharma είναι ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα της νεφρολογίας.

Η CSL Limited, μητρική εταιρεία της CSL Behring, ανακοίνωσε την πρόθεσή της να εξαγοράσει τη Vifor Pharma, μια πολυεθνική φαρμακευτική εταιρεία με ηγετική θέση και υψηλή εξειδίκευση στους τομείς της σιδηροπενίας, της νεφρολογίας και των καρδιονεφρολογικών θεραπειών. Η Vifor έχει έδρα το St. Gallen της Ελβετίας.

Ο Paul Perreault, Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής της CSL υπογραμμίζει ότι «η Vifor Pharma ενδυναμώνει την αποστολή της CSL που εστιάζει στην προστασία των ασθενών με σπάνιες και σοβαρές παθήσεις. Επιπλέον, η Vifor Pharma θα επεκτείνει την παρουσία της CSL στον ταχύτατα αναπτυσσόμενο τομέα της νεφρολογίας, ενώ δίνεται η ευκαιρία να αξιοποιηθεί η επιστημονική τεχνογνωσία των δύο εταιρειών».

Η CSL Behring είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης βιοθεραπειών. Χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες, αναπτύσσει και διαθέτει καινοτόμες θεραπείες που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία διαταραχών της πήξης, πρωτοπαθών ανοσοανεπαρκειών, κληρονομικού αγγειοοιδήματος, κληρονομικού πνευμονικού εμφυσήματος και νευρολογικών διαταραχών. Τα προϊόντα της εταιρείας χρησιμοποιούνται επίσης στην καρδιοχειρουργική, στη θεραπεία εγκαυμάτων και την πρόληψη της αιμολυτικής νόσου των νεογνών. Η CSL Behring διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα συλλογής πλάσματος παγκοσμίως, την CSL Plasma. Η μητρική εταιρεία CSL Limited, με έδρα τη Μελβούρνη της Αυστραλίας, απασχολεί περισσότερους από 26.000 εργαζομένους και προσφέρει θεραπείες που σώζουν ζωές σε περισσότερες από 70 χώρες στον κόσμο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εγκρίθηκε συνδυαστική θεραπεία για παιδιά 6-11 ετών με κυστική ίνωση

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων