Εκπαιδευτική επίσκεψη φοιτητών Φαρμακευτικής στο Β΄ Εργοστάσιο της ΒΙΑΝΕΞ

Newsroom Newsroom

Εκπαιδευτική επίσκεψη φοιτητών Φαρμακευτικής στο Β΄ Εργοστάσιο της ΒΙΑΝΕΞ

Πενήντα φοιτητές από το Τμήμα Φαρμακευτικής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Β’ Εργοστασίου της ΒΙΑΝΕΞ στην Παλλήνη, την Τρίτη 2 Απριλίου 2019.

Οι φοιτητές, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Τμήματος Φαρμακευτικής αν. Καθηγητή Δημήτριο Ρέκκα, ξεναγήθηκαν από τη Διευθύντρια του Β’ Εργοστασίου Ι. Θεοδωροπούλου και παρακολούθησαν όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, τον ποιοτικό έλεγχο, τη συσκευασία καθώς και την αποθήκευση των παραγόμενων φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων.

Οι ανακαινισμένες εγκαταστάσεις, ο εκσυγχρονισμός του μηχανολογικού εξοπλισμού και οι σημαντικές επενδύσεις που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα στα συστήματα κατεργασίας αέρα και τα φίλτρα υψηλής απόδοσης, κατέστησαν το Β’ Εργοστάσιο μία καινοτόμα και φιλική προς το περιβάλλον Μονάδα Παραγωγής Φαρμάκων, εξειδικευμένη στις μη-στείρες στερεές μορφές (δισκία, κάψουλες, granules). Τα διεθνώς πιστοποιημένα συστήματα, σε συνδυασμό με τις συνεχείς επιθεωρήσεις του ΕΟΦ και των Διεθνών Οργανισμών Πιστοποίησης, διασφαλίζουν στο μέγιστο την ποιότητα και την αξιοπιστία των παραγόμενων προϊόντων.

Οι εκπαιδευτικές και ενημερωτικές επισκέψεις φοιτητών στα τέσσερα Εργοστάσια της ΒΙΑΝΕΞ συνεχίζονται. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, οι νέοι επιστήμονες διαπιστώνουν στην πράξη τους τρόπους με τους οποίους πληρούνται όλες οι προδιαγραφές ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα, η ασφάλεια και η αξιοπιστία των παραγόμενων φαρμακευτικών προϊόντων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved