ΥΓΕΙΑ

Βραβείο «Top Company Award» στην APIVITA

Βραβείο «Top Company Award» στην APIVITA

Την υψηλότερη διάκριση απέσπασε η APIVITA στη διοργάνωση «Best in Pharmacy Awards 2018», αυτήν της κορυφαίας εταιρείας, καθώς κατέκτησε εννέα βραβεία, πέντε χρυσά, τρία ασημένια και ένα χάλκινο.

Στόχος της εκδήλωσης, που διοργάνωσε ο Φαρμακευτικός Κόσμος και η Boussias Communications, ήταν να αναδείξει και να επιβραβεύσει τις βέλτιστες πρακτικές και την καινοτομία στην κατηγορία των προϊόντων φαρμακείου σε τομείς όπως το μάρκετινγκ, η έρευνα και ανάπτυξη, η συσκευασία, οι πωλήσεις, η εκπαίδευση, η προστασία του περιβάλλοντος και η εταιρική κοινωνική υπευθυνότητα. Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στις 16 Ιουλίου παρευρέθηκαν περισσότερα από 300 άτομα, διακεκριμένα στελέχη επιχειρήσεων, φαρμακοποιοί, πανεπιστημιακοί και δημοσιογράφοι.

Η APIVITA απέσπασε πέντε GOLD βραβεία στις παρακάτω κατηγορίες:

  • το πιο καινοτόμο νέο προϊόν φαρμακείου, για το επαναλανσάρισμα της αντηλιακής σειράς APIVITA SUNCARE
  • καλύτερη καμπάνια μάρκετινγκ προϊόντος φαρμακείου σε ψηφιακά μέσα και κινητά, για την Digital & Mobile καμπάνια για το επαναλανσάρισμα της αντηλιακής σειράς ΑPIVITA SUNCARE
  • καλύτερη διαφημιστική καμπάνια & υποστήριξη προϊόντος φαρμακείου στους επαγγελματίες υγείας, για την καμπάνια & υποστήριξη της ολιστικής σειράς ΑPIVITA ΗΑΙR CARE
  • καλύτερη εταιρεία προϊόντων φαρμακείου της χρονιάς στον τομέα της οικολογίας και της προστασίας του περιβάλλοντος, για τις πρακτικές «πράσινης» επιχειρηματικότητας που εφαρμόζει
  • καλύτερη εταιρεία προϊόντων φαρμακείου της χρονιάς στον τομέα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, για τις δράσεις της με θετικό κοινωνικό και περιβαλλοντικό αντίκτυπο.

Επιπλέον, έλαβε τρία SILVER βραβεία στις κατηγορίες:

  • κορυφαία ομάδα πωλήσεων στο φαρμακείο
  • καλύτερη καμπάνια μάρκετινγκ προϊόντος φαρμακείου με μεγάλο προϋπολογισμό
  • καλύτερη τηλεοπτική διαφήμιση προϊόντος φαρμακείου, με τα δύο τελευταία να αφορούν το πολύ επιτυχημένο επαναλανσάρισμα της ολιστικής σειράς ΑPIVITA ΗΑΙR CARE.

Ο κύκλος διακρίσεων για την APIVITA ολοκληρώθηκε με ένα BRONZE βραβείο στην κατηγορία του καλύτερου σχεδιασμού συσκευασίας προϊόντος φαρμακείου, για την εύκαμπτη συσκευασία στις νέες μάσκες μαλλιών Express Beauty.

Το βραβείο κορυφαίας εταιρείας «Top Company Award» που απονεμήθηκε στην APIVITA είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς επιβραβεύει την 40χρονη πορεία της εταιρείας στο αειφόρο, πράσινο και ηθικό επιχειρείν που εμπνεύστηκαν οι ιδρυτές της από το 1979 έως και σήμερα, αλλά και την καινοτομία που ανέπτυξε η εταιρεία σε όλους τους τομείς της επιχειρηματικότητας: στο brand, στην έρευνα & ανάπτυξη, στα προϊόντα, στο marketing, στις εγκαταστάσεις, στους ανθρώπους της, υιοθετώντας στο DNA της την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και μένοντας ταυτόχρονα πιστή στη φιλοσοφία, στις εμπνεύσεις και στις αξίες της για μια διαφορετική επιχειρηματικότητα. Αποτελεί επίσης μια ξεχωριστή αναγνώριση για την APIVITA, δεδομένου ότι τα προϊόντα της γεννήθηκαν και αναπτύχθηκαν μέσα στο χώρο του φαρμακείου.