ΥΓΕΙΑ

SmectiGo: Τέλος στη διάρροια!

SmectiGo: Τέλος στη διάρροια!

Όλοι έχουμε νιώσει αυτό το συναίσθημα που δεν κρατιέσαι, αλλά για όλους τους λάθος λόγους!

Η δυσφορία στην κοιλιά σου αρχίζει να παίρνει ανεξέλεγκτη τροπή κι εσύ πρέπει απεγνωσμένα να επισκεφθείς την τουαλέτα και μάλιστα παραπάνω από μία φορές. Η διάρροια είναι μία από τις πιο δυσάρεστες διαταραχές, ικανή να σε πανικοβάλλει και μόνο στη σκέψη. Συνήθως εμφανίζεται εξαιτίας μιας τροφικής δηλητηρίασης, μιας ίωσης ή και ως παρενέργεια κάποιας αντιβίωσης, διαταράσσοντας έτσι την εντερική χλωρίδα.

Πώς όμως μπορείς να σώσεις την κατάσταση, όταν σε βρει στη βόλτα σου, στο γραφείο ή σε κάποια συνάντηση; Ε, λοιπόν με το smectiGo δεν χρειάζεται να νιώθεις πια άβολα. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να έχεις μαζί σου τον φακελίσκο με το έτοιμο για λήψη πόσιμο εναιώρημα και την ευχάριστη γεύση καραμέλας-κακάο! Ανάλογα με την οξύτητα της διάρροιας μπορείς να λάβεις έως και 6 φακελίσκους τη μέρα, ενώ τα μικρά παιδιά από 8 ετών έως και 4 φακελίσκους.

Το κύριο συστατικό του smectiGo είναι ο διοσμεκτίτης, ένας φυσικός πηλός που βοηθά στην υποχώρηση και τη θεραπεία της διάρροιας και στην ανακούφιση του κοιλιακού πόνου. Έχει αποδειχθεί ότι το smectiGo δεσμεύει τοξίνες και μικρόβια και συμβάλλει στην απομάκρυνσή τους από τον οργανισμό ενώ παράλληλα συμβάλλει στην επιδιόρθωση της εντερικής βλάβης. Και μην ξεχνάς ότι για την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση της διάρροιας είναι απαραίτητη και η κατάλληλη διατροφή.

Συνέχισε να περπατάς αγέρωχα και με τη σιγουριά ότι είσαι σε ετοιμότητα για κάθε αναπάντεχο, με τη βοήθεια του smectiGo, πάντα μαζί σου!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πώς κόλλησε στον τοίχο ο Δένδιας τον Τσαβούσογλου – Τα νέα δεδομένα και το παρασκήνιο της σύγκρουσης